Novi napovedniki 2024: Teden #8: Teden fantazije

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Borderlands

Kratek opis: Eden od najbolj odpičenih, priljubljenih, zanimivih in atraktivnih naslovov iz videoiger končno dobiva prvi napovednik. V njem ne manjka znanih obrazov ter odličnih vzporednic, ki smo si jih vsi navdušenci zelo želeli. Videli bomo priljubljene like, s priljubljenim humorjem, z mistično zgodbo v dobesedno norem svetu. Zato so tokrat pričakovanja še toliko večja, obljube pa kot kaže prav tako enako visokoleteče. ga bomo imeli pod drobnogledom.

2. Star Trek: Discovery – Sezona 5

Kratek opisPriljubljena znanstvenofantastična serija se vrača z novo sezono. Seveda zelo pričakovano, saj je potrebno nekako rešiti vse kaj se je zgodilo v preteklih sezonah. Kaj nas čaka, ve samo bog, saj se v širni galaksiji vedno zgodi kaj zanimivega in nepričakovanega.

3. Despicable Me 4

Kratek opis: Novi Minioni! Hip hip hura! Vsi mladi, mlajši in mladi po srcu, nov razlog za obisk kinodvorane je tu. Vrača se simpatični zlobec in njegova ekipa pomočnikov. Kaj imajo tokrat za bregom in kako bodo rešili svet pred katastrofo, ugotovite v napovedniku, ki je izšel pred kratkim.

4. Boy Kills World

Kratek opisZdi se, da že celo večnost nismo videli neke sveže akcije pri kateri bi vsaj malce zastrigli z ušesi. Seveda so svetle izjeme, vendar dobrih akcijskih filmov nikoli ni dovolj. Še sploh z zapuščino, ki so jo ustvarile klasike. Tukaj vstopa Boy Kills World, ki s svojim malce drugačnim konceptom obeta kar veliko. Kako pa bo izgledal končni izdelek, bomo videli aprila v kinu.

5. The Gentleman

Kratek opisEden in edini Guy Ritchie zopet najavlja svoj nov projekt. V svoji plodoviti karieri se zdi, da se je preizkusil že vsepovsod. Zdaj predstavlja serijo iz že znanega naslova. Kako izgleda, presodite sami.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih