Novi napovedniki 2024: Teden #8: Od grozljivk pa vse do divjega zahoda

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. The Watchers

Kratek opis: Kako bi sploh opisali to čudo? Pravijo celo, da jih ne moremo videti, ampak oni lahko vidijo karkoli. Kdo potemtakem so ti stvori? Nas zelo zanima, še bolj pa nas zanima, ko vidimo tako zelo napeto, strašljivo in misteriozno vzdušje. Ustvarjalci so obetajoči, napovednik pa prav tako, zato bomo morali samo še malce počakati in si ogledati končni izdelek.

2. The Strangers: Chapter 1

Kratek opisKo se v idiličnem mestu začnejo dogajati čudne stvari, vse postaja še 1000x bolj čudno. Zato se v hipu iz romantične drame dogajanje spremeni v grozljivo srhljivko. Klasična srhljivka torej. Ampak kaj ima ta, kar drugi nimajo? Bomo videli, saj gre tokrat za poglavje 1, kar pomeni, da imajo ustvarjalci za ta naslov še zelo velike obete.

3. The Lionheart

Kratek opis: Za ljubitelje Formule 1, avtomotošporta nasploh in vseh ljubiteljev osupljivih zgodb, tole bo prava poslastica za vas! Prihaja nova ambiciozna serija, ki bo predstavila zanimivo zgodbo v motošportu. Kakšna je preverite sami.

4. Horizon: An American Saga

Kratek opisKevin Costner se vrača in prvi napovednik za njegov nov film zgleda naravnost fantastično. Gre za popolnoma njegovo stvaritev, v njem pa lahko vidimo napeto dogajanje in ogromno zanimivih likov ter filmskih ustvarjalcev. Zato se že veselimo, da po dolgem času lahko vidimo en izjemno visoko leteč kavbojski film, ki ima možnost postati nekaj več kot samo celovečerec.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih