Novi napovedniki 2024: Teden #7: Vročica po Super bowlu

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bila še posebej zanimiva zaradi predstavitve na odmevnem Super Bowlu. Poleg tega pa lahko vidimo tudi nekaj drugih zanimivih najav, ki bodo lepo popestrile letošnje leto.

Katere so te, najdete tukaj:

1. A Quiet Place: Day One

Kratek opis: Se še spomnite ene najbolj zanimivih in inovativnih srhljivk “A Quiet Place”? No, zdaj prihaja nov del, ki bo, kot kaže, s svojim zanimivim konceptom in nekaj drznimi potezami znova očaral številne gledalce. Zato je to definitivno film, ki ga bomo imeli pod drobnogledom.

2. Deadpool & Wolverine

Kratek opisSte že slučajno mislili, da bo kakšen teden, ko ne bo nobene najave za film ali serijo o superjunakih? Seveda ste se globoko zmotili! Prihaja tretji del priljubljenega Deadpoola, v katerem Ryan Reynolds znova strese iste šale in štose, ki smo jih v preteklosti že neštetokrat videli. Zato upamo, da ima Disney tukaj v rokavu res nekaj posebnega, saj njihova izvirnost že resno kopira.

3. Despicable Me 4

Kratek opis: Novi Minioni! Hip hip hura! Vsi mladi, mlajši in mladi po srcu, nov razlog za obisk kinodvorane je tu. Vrača se simpatični zlobec in njegova ekipa pomočnikov. Kaj imajo tokrat za bregom in kako bodo rešili svet pred katastrofo, ugotovite v napovedniku, ki je izšel pred kratkim.

4. Wicked

Kratek opisTole pa je potovanje, ki ga komaj čakamo. Alica v čudežni deželi v nekoliko drugačni perspektivi? Noro. Tokrat bomo zgodbo gledali iz oči zle čarovnice, ki ima, kot kaže, prav tako epsko zgodbo za seboj, kot legendarni četverček. Zanimivo, kajne?

5. Apples Never Fall

Kratek opisMama je ena sama. Kaj pa, če nenadoma izgine neznano kam? Začne se misterija, ki naj bi po napovedih ustvarjalcev bila nekaj zelo posebnega. Kakšna pa bo v resnici, bomo videli zelo kmalu.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih