Novi napovedniki 2024: Teden #4: Vsega po malem

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

1. Monkey Man

Kratek opis: Izpod rok ambicioznih ustvarjalcev prihaja izjemno zanimiva akcijska pustolovščina. Nastala je po navdihu starodavne legende, katera pooseblja moč in pogum. Zato bo izjemno zanimivo videti, kako bodo ustvarjalci to idejo pretvorili v moderni svet in naredili nekaj, kar bo vredno ogleda.

2. Road House

Kratek opisPrihaja napovednik za film Road House, prihajajočo predelavo iz 80. let. V glavnih vlogah bodo Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Lukas Gage, Billy Magnussen, Daniela Melchior in drugi. Gre za zgodbo nekdanjega UFC borca, ki se zaposli kot vratar v nekem baru. Kmalu seveda ugotovi, da vse ni tako idilično, kot se sprva zdi.

3. Tuesday

Kratek opis: Ko se na začetku napovednika izpiše napis: Neverjeten režiserski debi, vizionarsko, fantastično in prepojeno z ljubeznijo” vsi filmoljubi zastrižemo z ušesi. Ko pa boste pogledali napovednik do konca, pa boste dvakrat premislili kaj si boste sploh mislite o videnem. Zagotovo pa gre za paket, za katerega komaj čakamo, da ga vidimo in napišemo svoje misli o njem.

4. Ricky Stanicky

Kratek opisKo vidimo v enem filmu kultno legendo Johna Ceno in enega ter edinega Zaca Efrona je takoj jasno da bo šlo za poseben film. Čeprav seveda kvaliteta ne bo parirala z Botrom, Zloveščim otokom ali Steklimi psi, pa bo šlo kljub temu za sproščeno komedijo, ki ima po napovednih kar nekaj skritih adutov, ki znajo presenetiti.

5. Sleeping Dogs

Kratek opisRussel Crowe se vrača! Zopet pripravlja zanimiv in precej drugačen projekt. To smo od igralca v zadnjih časih že precej navajeni, zato je vedno zanimivo videti kaj ima za bregom naslednjič. Tokrat očintno nekakšno mistično kriminalko?

6. Avatar: The Last Airbender

Kratek opisKar je Netflix rekel, to je tudi naredil. Pred kratkim je namreč obljubil reinkarnacijo priljubljenih animejev, ki bodo doživeli filmsko adaptacijo. Po One Peace zdaj dobivamo še Avatarja, kako pa izgleda pa presodite sami.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih