Novi napovedniki 2024: Teden #3: Nazaj so Sandler, Harrelson, McGregor in Bloom

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

1. Spaceman

Kratek opis: Ko astronavt, poslan na rob sončnega sistema, da pobere skrivnostni starodavni prah, ugotovi, da se njegovo zemeljsko življenje razpada na koščke, se obrne na edini glas, ki mu lahko pomaga, da ga poskusi znova sestaviti. Po naključju pripada bitju od začetka časa, ki se skriva v sencah svoje ladje. Novo sodelovanje med Adamom Sandlerjem in Netflixom. Film na platformo pride 1. marca.

2. Suncoast

Kratek opisNapol avtobiografska zgodba o odraščanju mlade ženske, ki se sooča s hudo bratovo boleznijo, bo svojo primero doživela v teh dneh na festivalu Sundance, že kmalu pa bo na voljo tudi na pretočni platformi Hulu oz. pri nas na Disney+. V glavnih vlogah so Laura Linney, Woody Harrelson in mlada Nico Parker. Osebne zgodbe so navadno najboljše, zato se tega projekta še posebej veselimo.

3. Bleeding Love

Kratek opis: Oče na skrivaj odpelje svojo odtujeno hčerko na rehabilitacijo, potem ko je vzela prevelik odmerek, saj se zaveda, da je podedovala njegove težave z odvisnostjo. Sam si je medtem že ustvaril novo družino. V glavni vlogi je vedno odlični Ewan McGregor, film pa v kino pride februarja.

4. Red Right Hand

Kratek opisCash poskuša živeti pošteno in tiho življenje, a ko ga Big Cat prisili nazaj k služenju, se izkaže, da je sposoben vsega, da zaščiti mesto in edino družino, ki mu je ostala. V glavnih vlogah sta Orlando Bloom in Andie MacDowell. Film v kino in širše prihaja konec februarja.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih