Novi napovedniki 2024: Teden #27

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Dražen

Kratek opis: Zgodovina košarke si je enotna: Dražen Petrović je ena največjih košarkarskih legend, kar smo jih kadarkoli videli. Blestel pa ni samo na košarkarskem parketu, ampak tudi v osebnem življenju. Njegova zgodba je osupljiva prav tako kot njegova kariera, zato je dolgo pričakovani film ena najboljših novic, ki smo jih lahko videli v zadnjem času na filmskem parketu. Še posebej zato, ker izgleda tako zelo dobro, kot izgleda ta napovednik.

2. Hellboy: The Crooked Man

Kratek opis: Po dolgih dnevih in nočeh smo končno dobili napovednik za nov projekt Hellboyja. Stripovski junak se vrača, ampak niti približno v slogu, kot smo ga pričakovali. Če so bili prejšnji filmi bolj akcijsko naravnani, ima film tokrat bolj temačen in srhljiv ton. To je seveda zelo dobrodošla novica, saj lahko film iz junaka iztrži nekaj svežega, zanimivega in drugačnega. Zato odločitev pozdravljamo in upamo, da bo končni izdelek enako zanimiv, kot je napovednik.

3. Afraid

Kratek opis: Kako se začnejo kriminalne srhljivke? Idila, sreča, veselje, vse popolno. Potem pa nekaj vse pokvari in uniči vse, kar je dobrega in lepega. Čeprav je takšen tudi koncept filma Afraid, pa ustvarjalci napovedujejo popolnoma unikatno izkušnjo, ki bo totalno utrgala. Po videnem se zaenkrat z napovedmi strinjamo, kako pa se bo dejansko izšlo, bomo videli 30. avgusta v kinodvoranah.

4. Trap

Kratek opisKako se vam sliši to? 30.000 navijačev, 300 policajev, 1 serijski morilec, brez izhoda? Napeto, kajne? Potem morate videti napovednik, saj vso to napetost strne v pičli dve minuti čiste akcije. Noro. Kakšen bo šele končni izdelek?

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih