Novi napovedniki 2024: Teden #26

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Here

Kratek opis: Kakšno sodelovanje in kakšno presenečenje! Znova dobivamo sodelovanje med režiserjem, ki je poskrbel za nekaj najboljših filmov, ki so bili kadarkoli posneti, in zvezdo, ki je kraljeval v skoraj vseh. Tom Hanks in režiser filmov Brodolom, Forrest Gump, Nazaj v prihodnost, Robert Zemeckis, znova združujeta moči in predstavljata projekt, o katerem trenutno nimamo pojma, kakšen bo. Očitno pa je nekaj: gre za nekaj zelo posebnega. Zato je tole visoko na seznamu filmov, ki se jih veselimo. Verjetno enako velja tudi za ostale ljubitelje filma, kajne?

2. Red One

Kratek opis: Pripravite se, da bo letošnji božič eksploziven. Čeprav se sezona božiča še niti približno ni začela, pa smo letos še posebej hitri. Že v najbolj vročem mesecu dobivamo napovednik za božični film. In kakšen je? Takšen kot vsak velikana Dwayne Johnsona.

3. The Union

Kratek opis: Pa smo ga le dobili. Film, ki so ga pred nekaj časa snemali na slovenski obali. Vse ostalo v tem trenutku ni tako važno kot dejstvo, da v nekaj utrinkih Piran zgleda naravnost fenomenalno. Za ostale podrobnosti pa si poglejte napovednik.

4. Heretic

Kratek opisHugh Grant znova dokazuje, kakšnega kova igralec je. V novi vlogi predstavlja novo dimenzijo širine in globine, kakršne od njega še nismo videli, kaj šele pričakovali. Celoten projekt izgleda izjemno zanimivo in obetavno, zato že komaj čakamo, da ga v roke dobi naš mojster grozljivk, srhljivk in vsega drugega strašnega in grozljivega. Recenzija bo zagotovo zanimiva.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih