Novi napovedniki 2024: Teden #25

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. The Penguin

Kratek opis: Je to možno? Večkrat vidimo Pingvina, boljši postaja? Težko pričakovan antijunak dobiva nov napovednik in z njim se še dodatno dvigujejo pričakovanja, ki so tako ali tako že izjemno visoka. V njem bomo gledali odličnega Collina Farrella in kup drugih zanimivih filmskih ustvarjalcev, ki skupaj pripravljajo bombo od serije. Na srečo bomo lahko končni izdelek gledali že septembra.

2. Smile 2

Kratek opis: Se še spomnite odlične srhljivke izpred par let? Smile je leta 2022 s svojim edinstvenim konceptom prevzela številne oboževalce tega žanra in postavila srhljivko na nov nivo. Spomnili smo se lahko tenzičnih trenutkov in srhljivih prizorov, zato komaj čakamo, da vidimo, kaj bo ponudilo nadaljevanje.

3. A Real Pain

Kratek opis: To pa je duet. Dva odlična igralca v enem filmu. Le kaj lahko pričakujemo? Dinamičen film, ki kar poka od karakterja. Za nameček pa gre še za debitantski režiserski projekt Jesseja Eisenberga. Kritike strokovnjakov so naravnost fantastične, zato verjamemo, da bo fantastična tudi naša ocena ob izidu v recenziji.

4. Lady in the Lake

Kratek opisNatalie Portman se vrača. Nikdar v življenju je ne bi pričakovali v tako misterioznem projektu, zato bo izredno zanimivo videti, kako bo videti. Vzdušje izgleda neverjetno, dinamično, tenzično in misteriozno, zato verjamemo, da bo to zelo zanimiva in edinstvena izkušnja, ki bo delila mnenje gledalcev. Več julija na Apple TV+.

4. The Front Room

Kratek opisA24 zopet preseneča. To smo dejali že neštetokrat, ampak njihovi filmi znova in znova dokazujejo, kako zelo drugačni in zanimivi so. Projekt je znova čuden, misteriozen in izredno vabljiv. Zato že komaj čakamo, kako se bo zgodba razvila in kako se bosta glavna igralca rešila iz čudne situacije.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih