Novi napovedniki 2024: Teden #23

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Alien: Romulus

Kratek opis: Dolgo smo čakali in končno dočakali celoten napovednik za novega Osmega potnika. Režiserski stolček prevzema Fede Alvarez, kreator Ridley Scott pa tokrat zaseda mesto producenta. Vzdušje izgleda fenomenalno in kot kaže, bolj zvesto izvirnim filmom, ki kljub letom navdihujejo še danes. S tem si je film že prislužil ogromno oboževalcev, z odličnim napovednikom pa lestvico pričakovanja dvignil še konkretno višje.

2. Deadpool & Wolverine

Kratek opis: Zdaj je uradno in jasno kot beli dan. Marvel potrebuje novo osvežitev, zato počasi prehaja na Možje X. S to kreacijo bo začel novo zgodbo, kje pa jo bo končal, pa ve samo neka višja sila, ki upamo, da gleda še na kaj drugega kot na goli zaslužek. Zadnje, kar si namreč želimo, je, da bomo čez nekaj časa brali enake komentarje kritikov in javnosti, kot jih trenutno beremo za Marvelove izpeljanke, izdelke Star Wars in izdelke Disneyja.

3. The Killer’s Game

Kratek opis: Po izjemnih upodobitvah in odličnih filmih si je glavno vlogo končno zaslužil tudi Dave Bautista. Čeprav smo ga zadnje čase lahko gledali v malce resnejših vlogah, ga bomo tokrat lahko videli v klasični akciji. Takšni, ki so že skoraj žal izumrle. Zato upamo, da bo tole res dober izdelek in da bo akcijskemu žanru vlil malce novega življenja, ki ga žanr nujno potrebuje za ponovno vstajenje.

4. Venom: The Last Dance

Kratek opisMnogi se zagotovo sprašujete, s čim si je tale stvor zaslužil novo nadaljevanje? Po mešanih kritikah je očitno film bil dovolj uspešen, da si zasluži novo pustolovščino. Ali pa je ideja tako zelo ambiciozna, da moramo nujno videti, kaj se bo zgodilo? Seveda upamo na slednje.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih