Novi napovedniki 2024: Teden #22

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Moana 2

Kratek opis: Že kar nekaj časa je preteklo, odkar smo videli izredno zanimiv in priljubljen animiran film, kjer v glavni vlogi zabavata brhka deklica in robustni orjak. Takrat sta se podala na nevarno dogodivščino, zdaj pa izgleda, da se njuno potovanje nadaljuje v nove, neraziskane kraje. Kako bo izgledalo in kako se bo končalo, bomo videli zelo kmalu.

2. Kinds of Kindness

Kratek opis: Mojster režije Yorgos Lanthimos očitno po svoji uspešnici Nesrečna bitja ni počival. Ravno obratno. Ustvaril je nov film, ki po napovedniku izgleda naravnost fenomenalno. Vidimo lahko misteriozno zgodbo, vrhunske filmske igralce in noro dobro montažo. Zato že zdaj mislimo, da bo šlo znova za novo mojstrovino, ki bo na vseh kritiških listinah kotirala zelo visoko. Upamo, da se ne motimo, saj smo lahko priča nastajanju enega največjih mojstrov filma modernega časa.

3. The Bear – Sezona 3

Kratek opis: Po draženju v prejšnjih tednih smo končno dobili polni napovednik za eno najboljših, najbolj priljubljenih in najbolj kvalitetnih serij. The Bear, ki spremlja dinamičen vsakdan vrhunskega kuharskega chefa in njegove ekipe. Pričakovanja so izredno visoka, saj vsi, ki smo gledali serijo, vemo, kaj približno lahko pričakujemo. Vsi ostali pa imate zdaj perfektno priložnost, da se pridružite noremu potovanju, ki ga ta naslov dostavlja.

4. Wolfs

Kratek opisHura! Brad Pitt in George Clooney v novem filmu. Dinamični zvezdniški duo se po dolgem času vračata v novi akcijski komediji, ki po zanimivem zapletu prinaša nore akcijske sekvence in zabavne dogodke. S tem presenetita celotno filmsko industrijo in vse oboževalce, ki čakajo na njuno novo sodelovanje vse od Oceanovih dalje. Čakanja bo na srečo konec, saj film že septembra izide v najbližjih kinematografih.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih