Novi napovedniki 2024: Teden #21

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Beverly Hills Cop: Axel F

Kratek opis: Ko zaslišite za Policaja iz Beverly Hillsa, na kaj se najprej spomnite? Legendarne glasbe, smešnega Eddieja Murphyja, njegovih smešnih šal ali kriminalno-akcijskega dogajanja? Vse to, kot kaže, dobimo v novem nadaljevanju, ki po vseh napovednikih in “teaserjih” zelo obeta. Karakterno izgleda zelo zanimivo in podobno izvirniku, tako da iskreno upamo, da bo kvaliteta vsaj enako dobra, če ne še boljša. Bomo videli. Pustimo se presenetiti.

2. BEETLEJUICE BEETLEJUICE

Kratek opis: Izrecite besedo “BEETLEJUICE” in izpolni se vam želja. No, ne ravno. Prihaja pa nadaljevanje priljubljene groteskne komedije, ki se je pred mnogimi leti trdno zasidrala v srca vseh oboževalcev. Zato je razkritje novega nadaljevanja bilo pravo presenečenje in olajšanje hkrati. Gledamo lahko nove in stare like ter cel kup “easter eggov”, ki so nas razveseljevali v preteklosti. Zato upamo, da bo tole nadgradnja, ki si jo takšen film zasluži.

3. Midnight Oil: The Hardest Line

Kratek opis: Ena najuspešnejših, najprepoznavnejših in najzanimivejših glasbenih skupin v 80. letih prejšnjega stoletja s sabo nosi tudi eno najbolj zanimivih zgodb. Po tem, ko so se uporniško zoperstavili gospodarskim apetitom, je njihova kariera skoraj čez noč ugasnila. Ampak to seveda ni celotna zgodba. Delček jo bomo lahko videli v dokumentarnem filmu, ki bo vsaj malce razkril dogajanje v ozadju. Za vse oboževalce kritičnih filmov, glasbenih skupin in drugih zanimivih kulturnih šokov, tole bo verjetno prava poslastica. Vse kaže na to, da bo.

4. The Bear – Sezona 3

Kratek opisThe Bear je objektivno ena najbolj kvalitetnih serij, zato so vsi reflektorji usmerjeni v tretjo sezono. Teaser smo že dobili, zdaj pa dobivamo malce bolj razširjen pogled v to, kaj lahko pričakujemo. In pričakujemo lahko izjemno veliko, saj je zastavljena letvica s prejšnjih sezon enostavno previsoka, da bi pričakovali karkoli manj kot največ. Se že veselimo izida.

5. Presumed Innocent

Kratek opisJake Gyllenhaal je znova na pohodu. In kaj ima za pokazati tokrat? Napeto kratko serijo, ki se osredotoča na po krivem obtoženega moškega in vse tegobe, ki jih doživlja ob tako krutem dogodku. Vzdušje je težko in misteriozno, zato komaj čakamo, da vidimo razplet, saj zaenkrat izgleda, da bo tole eden najbolj zanimivih izidov letošnjega leta.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih