Novi napovedniki 2024: Teden #20

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Megalopolis

Kratek opis: Končno! Dobili smo verjetno najbolj pričakovan napovednik letošnjega leta. Novo filmsko kreacijo virtuoza Francisa Forda Coppole, ki se po 13 letih vrača iz penzije. Zanj pravi, da je to njegovo življenjsko delo, ki si ga je vedno želel posneti. Film pa je v Cannesu doživel premiero in prejel zanimive kritike: od največjih presežkov do najslabših graj. Kot kaže, ne bo za vsakega, zagotovo pa bo absolutno nujen za ogled. Mi se že veselimo in komaj čakamo projekcije v kinu.

2. Dune: Prophecy

Kratek opisZa vse navdušence televizijskih serij, znanstvenofantastičnih zgodb in oboževalcev naslova Dune, letos je vaše leto. Po odličnem drugem nadaljevanju glavne zgodbe, dobivamo tudi “spinoff” serijo (in kasneje tudi videoigro), ki izgleda naravnost fantastično. Dala nam bo drugo zgodbo iz istega dogajanja ter nove like in širši pogled v svet. Kaj drugega si sploh še lahko želimo?

3. Zmajeva hiša – S2

Kratek opis: Še en velikan v svetu TV. Predzgodba Igre prestolov dobiva drugo sezono – nadaljevanje visoko ocenjene in izjemno priljubljene HBO-jeve serije Zmajeva hiša. Zgodba se nadaljuje točno tam, kjer se je zaključil vrhunec, zato se pripravite na noro potovanje!

4. Lord of the Rings: The Rings of Power

Kratek opisTV serija Gospodarja prstanov po prvi sezoni ni bila med tistimi najvišje ocenjenimi in najboljše sprejetimi, a vendar dobivamo drugo sezono. Ta bo še nekoliko bolje poskušala prikazati dogajanje, ki je vodilo k nastanku prstanov moči in vzponu Saurona. Ji boste dali še eno priložnost? Odločitev je vaša. Pri tem naj vam pomaga novi napovednik.

4. Wicked

Kratek opisVrnimo se nazaj v svet Čarovnika iz Oza in spoznajmo hudobno čarovnico malce drugače. Nekoliko bolj iz osebne perspektive. Bomo tako lažje spoznali njene motive za vsa hudodelstva, ki jih bo storila v Čarovniku iz Oza? Upajmo!

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih