Novi napovedniki 2024: Teden #2

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

1. The First Omen

Kratek opis: Kakšen napovednik! Šele začetek leta je že lahko na seznamu najboljših napovednikov, saj lahko dodamo prvega tekmeca. Predstavitev tematske grozljivke izgleda naravnost fenomenalno, z vsemi priznanimi ustvarjalci, ki igrajo v njej. Mistična zgodba in fenomenalna atmosfera postavljajo pričakovanja filma na popolnoma nov nivo. Dober začetek leta, ni kaj.

2. 3 Body Problem

Kratek opisAdijo pamet, kakšen napovednik! Tole zgleda naravnost noro! Iz mistične kriminalke se dogajanje spremeni v epsko dogodivščino, ki kuje usodo celotnega človeštva. Sliši se obetavno, ali pa bo tako obetavno kot njegov knjižni izvornik, ki je prejel številne nagrade, bomo videli že v začetku marca.

Serijo smo označili za tudi za eno izmed najbolj pričakovanih letos, njeno družbo pa lahko vidite tukaj

3. Back to Black

Kratek opisŠe danes se nam zarosijo oči, ko se spomnimo tragične zgodbe ultra talentirane in mega priznane pevke Amy Winehouse. Po njeni težki življenjski poti bo kmalu izdan tudi film, ki bo podrobneje prikazoval njeno osebno plat in vse podrobnosti, ki so se dogajale v ozadju. Zato srčno upamo, da bo film takšen, da bo žal preminula glasbena zvezda nanj izjemno ponosna in takšen, ki bo predstavil vse pasti in izzive zvezdniškega življenja.

4. Alexander: The Making of God

Kratek opisBi radi za trenutek vstopili v čevlje Alexandra Velikega? Na srečo Netflix snema zanimivo igrano dokumentarno serijo, ki bo nekakšen miks med filmom in dokumentarcem. Prikazala naj bi ozadje njegovega pohoda v Perzijo. Sliši se zanimivo, kajne?

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih