Novi napovedniki 2024: Teden #19

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Furiosa: Del sage Pobesneli Max

Kratek opis: Samo še nekaj dni nas loči do nove eksplozivne akcije, ki služi kot samostojni predhodnik filma Pobesneli Max: Cesta besa. Na srečo ne bomo več dolgo čakali, čakanje pa bo še krajše s tem zadnjim napovednikom pred izidom. Pričakovanja: NORO VISOKA!

2. Boneyard

Kratek opisKje so časi, ko so v filmski sceni dominirale policijske akcije? Že dolgo za nami. Zato pa na srečo dobimo zanimivo stvaritev, ki po napovedniku izgleda zelo zanimivo in obetavno. V njem vidimo zelo znane televizijske obraze in dovolj zanimivo zgodbo ter koncept, da film ustvarja kar velika pričakovanja.

3. Mother, Couch

Kratek opis: Je tudi vam Ewan McGregor eden najljubših igralcev? Nam definitivno je, zato se vedno znova veselimo njegovih novih filmskih kreacij. Tokratna je še posebna, saj ima izjemno zanimiv koncept, ki se od začetka do konca napovednika popolnoma spremeni. Zato bo zelo zanimivo videti, kakšna bo končna ocena.

4. The Bear – Sezona 3

Kratek opisWow. To pa je presenečenje. Kot strela z jasnega je udaril napovednik za eno najboljših serij zadnjega časa. Serija o dogodivščinah vrhunskega kuharskega mojstra, ki se sooča z izzivi modernega časa. Napovednik za naslednjo sezono izgleda fantastično, za vse, ki pa vemo, kakšen je zaključek druge sezone, pa to ni zgolj novica ampak pravi praznik!

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih