Novi napovedniki 2024: Teden #18

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. The Boys – sezona 4

Kratek opis: Priljubljena serija se vrača z novo sezono. Z malce drugačnim konceptom predstavlja superjunake v luči, ki prikazuje veliko bolj realistično sliko dogajanja. S tem si je ustvarila zelo veliko oboževalcev, zato je to zagotovo zelo vesela novica za njih.

2. Mufasa: The Lion King

Kratek opisDisney ne odneha, Disney se ne da. Z novim delom Levjega kralja poskuša po eni najbolj kontroverznih predelav predstaviti novo zanimivo zgodbo. Jim bo uspelo? Poglejte v napovedniku.

3. Megalopolis

Kratek opis: Aleluja! Pa smo dočakali prvi vpogled v enega najbolj težko pričakovanih filmov leta. Nova stvaritev filmskega virtuoza Francisa Forda Coppole. Po njegovih besedah gre za njegov življenjski film, ki bo ponudil nekaj popolnoma novega, zato kar ne moremo izkazati navdušenja nad prvim vpogledom, ki smo ga pravkar lahko videli.

4. Presumed Innocent

Kratek opisVedno, ko Jake Gyllenhaal pokaže nov film, se zatresejo tla filmske industrije. S svojimi filmi vedno pokaže nekaj zanimivega, zato je vedno vredno pogledati, kaj nam je pripravil. Tudi tokrat, kot kaže, očitno ni zgrešil.

5. Eric

Kratek opisBenedict Cumberbatch v novem filmu! Top. Igral bo bojevnega moža, ki je izgubil vse, zdaj pa išče pravico. Sliši se obetavno, izgleda pa vsaj enako dobro. Zato se zdi, da bo to prava filmska poslastica.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih