Novi napovedniki 2024: Teden #17

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Deadpool & Wolverine

Kratek opis: Oboževalci superjunakov, pozor! Označite si 26. julij. Prihaja težko pričakovani Deadpool, ki poleg klasičnih šal Ryana Reynoldsa iz penzije prinaša tudi Wolverina. Njuna pustolovščina se zdi zanimiva in bo, kot kaže, prava osvežitev zadnjih Marvelovih pustolovščin. Zato vsi v kino, tole bo spektakel (upamo).

2. The Watched

Kratek opisDakota Fanning se po vseh grozljivkah in srhljivkah zdi že prava kraljica tega žanra. Zdaj pa združuje moči tudi z odličnim režiserjem M. Nightom Shyamalanom. Kombinacija se na prvi pogled zdi neuničljiva, enako prepričljiv pa izgleda napovednik za njun nov projekt. Kakšen je? Zanimiv, misteriozen, srhljiv in predvsem drugačen. Več pa vidimo junija.

3.Clipped

Kratek opis: Noro! Po dolgem času dobivamo eno zelo obetavno športno dramo oziroma serijo. In to kakšno! Takšno, ki prikazuje pestro dogajanje v ozadju lige NBA. Vidimo lahko noro zgodbo, pestro dogajanje, noro spletkarjenje in priljubljene ustvarjalce v zanimivih vlogah. S vsemi temi elementi ima serija ogromen potencial in zelo visoka pričakovanja. Pri nas bo na voljo za ogled na platformi Disney+.

4. Atlas

Kratek opisPojdimo v prihodnost. Z Jennifer Lopez in njeno hudo medgalaktično vojno. Pestro dogajanje, dramatični preobrati in mnogo eksplozij. Klasični “blockbuster” torej za atraktivno preživljanje kakšnega deževnega večera. Zakaj pa ne. Več na Netflixu.

5. Blink Twice

Kratek opisZoe Kravitz iz čevljev Catwoman v režiserski stolček? Zanimivo. Zelo zanimivo. Moči je združila z največjimi ustvarjalci v Hollywoodu in ustvarila zanimivo kreacijo, ki zna presenetiti po celi črti. Dogajanje je zanimivo, dinamično in atraktivno, zgodba pa zelo misteriozna. Torej recept za uspešnico? Izgleda že tako.

6. The Big Cigar

Kratek opisApple znova “trga gate”. Predstavlja namreč resnično zgodbo, ki je v 70. letih obrnila tok zgodovine. Malo na drugačen način, kot bi si predstavljali, zato celoten koncept postaja še toliko bolj zanimiv. Zakaj? Poglejte v napovedniku.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih