Novi napovedniki 2024: Teden #16

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Trap

Kratek opis: Kralj srhljivk, Gospod M. Night Shyamalan pripravlja nov filmski spektakel. Koncept je sila enostaven, ampak super atraktiven. Obeta izjemno pestro in napeto dogajanje, ki bo gledalce popeljalo na nepozabno potovanje skozi labirint skrivnosti in presenečenj. Torej točno tako, kot smo vajeni od takšnega mojstra.

2. Transformers One

Kratek opisPrihajajo novi Transformerji (presenečenje, wuhu). Kaj je posebnost? Drugačen format in super atraktivna igralska imena, ki smo jih vajeni le iz največjih franšiz. Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson. Super, kako pa je izdelek? Zaenkrat zelo obetaven in zanimiv. Pripoveduje malce drugačno zgodbo ter obrača zgodbo v nekoliko drugačno smer, kot smo je vajeni. Seveda v svetu Transformerjev.

3. Outer Range – Sezona 2

Kratek opis: Priljubljena serija se vrača z novo sezono. Prva je bila odlična, kakšna pa bo druga? Kot kaže izjemna. Ton je spet temačen, zasuki znova presenetljivi, liki pa znova polni globine in individualnih motivov. Kako se bo razpletlo dogajanje in kaj vse nas čaka, na srečo vidimo že zelo kmalu.

4. You Can’t Run Forever

Kratek opisKrižanec med Bruceom Willisom in Johnom Wickom? Karkoli že je, z njim ni šale! Samo poglejte napovednik, če si upate. J.K. Simmons je ponorel in za sabo pustil eksplozije, mrtva trupla in dogajanje polno adrenalina. Očitno tudi on ni za staro šaro in očitno z njim ni češenjza zobati . Kako se bo razpletla celotna norija, bomo videli zelo kmalu.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih