Novi napovedniki 2024: Teden #15

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Joker: “Folie à Deux”

Kratek opis: Meseci čakanja so se več kot obrestovali. Dobili smo napovednik za nadaljevanje vrhunskega Jokerja, ki nas je že pred nekaj leti pustil odprtih ust. Tokrat pa se zdi, da dogajanje dvigujemo vsaj še za nekaj prestav višje, saj napovednik izgleda naravnost FANTASTIČNO.

2. Fly Me To The Moon

Kratek opisPoletimo na luno. In to skupaj z Channingom Tatumom in Scarlet Johansson. V zanimivi filmski kreaciji bomo gledali, kako so potekale priprave na zgodovinski podvig malce drugače. Kako? Ugotovite v napovedniku.

3. Speak No Evil

Kratek opis: Marija sveta. Je nov prijatelj res prijatelj ali je popoln psihopat, ki bo pred seboj poklal vse, kar leze in gre? Odgovor dobimo v novi filmski kreaciji Jamesa Watkinsa.

4. The Beach Boys

Kratek opisKdor ne pozna legendarnih Beach Boysov, bo lahko imel popravni izpit z novim dokumentarnim filmom, ki bo predstavljal ozadje te ultra uspešne glasbene skupine. Film izgleda vrhunsko, ob divjih surferskih ritmih gledanje zagotovo prava filmska poslastica.

5. If

Kratek opisNov film z “namišljenimi” prijatelji? Zakaj pa ne! Še posebej, če so jim glas posodili priznani filmski ustvarjalci, ki nas že vrsto let zabavajo tako ali drugače. Zato celoten film izgleda zanimiv, prikupen in simpatičen ter obeta vsaj smeha in razneženih trenutkov ob gledanju.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih