Novi napovedniki 2024: Teden #14

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Fallout TV serija

Kratek opis: Noro je videti, kako zelo “hypajo” novo TV serijo, ki bo postavljena v svet priljubljene videoigre Fallout. Igra je fantastična, z ogromno bazo goreče zavzetih navdušencev, serija pa je zelo obetavna, s priznanimi in atraktivnimi imeni. Zato bo zares zanimivo videti, kakšen bo končni izdelek. Če bo enakovredna videoigram, kot pravijo, potem bomo dobili fantastično serijo, ki bo podirala vse možne rekorde. Upamo, da bo res tako.

2. Bodkin

Kratek opisToliko cinizma v pičlih dveh minutah pa že dolgo nismo videli. Zdi se, da bo film kar razneslo od karakterja in čudnih pripetljajev, ki pa so, kot izdajajo ustvarjalci, posneti po resnični zgodbi. Videli bomo lahko čudno zgodbo, ki zelo obeta.

3. Tales of Empire

Kratek opis: Presenečenje? Ne ravno, saj se zdi, da vsak teden dobivamo nov napovednik za Disneyjeve superjunake ali Vojno zvezd. Tokrat je na sporedu nova animirana serija, ki se bo osredotočala bolj na zgodbe “negativcev”, jih predstavila v bolj “človeški” luči in pokazala vse nore avanture in pustolovščine, ki se jim dogajajo. Za navdušence nad naslovi Vojna zvezd torej pravi praznik, za vse ostale pa zanimiva dogodivščina, ki obeta.

4. Cuckoo

Kratek opisSe strinjamo, da gre za izjemen napovednik? Verjetno se, saj predstavlja hudo misteriozno srhljivko, na hudo srhljiv način. Vse, kar si navdušenci takšnega žanra zares želijo. Zato komaj čakamo, da vidimo to stvaritev in da vidimo, kako nas bo sezula. Trenutno so pričakovanja zelo visoka.

5. The Last Stop in Yuma County

Kratek opisTo pa kar prekipeva od tenzije. Izgleda, kot da bi tista slavna scena iz filma Pulp Fiction dobila samostojni film. Vidimo lahko fantastični koncept in obetajoče kritike, za katere resnično upamo, da so upravičene.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih