Novi napovedniki 2024: Teden #13

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej zanimivo ponudbo napovednikov, ki je bo zagotovo zanimiva širokemu spektru gledalcev. 

Katere najave so najbolj izstopale ta teden ugotovite tukaj:

1. Unfrosted

Kratek opis: Seinfeld se vrača. V malce drugačni obliki, ampak koga briga. Važno je, da vemo, da ima ikona komedije v rokavu toliko novih šal, da je lahko posnel kar cel film. In to je že več kot dovolj. Kaj točno pa lahko pričakujemo, pa vidite v napovedniku.

2. Kinds of Kindness

Kratek opisWoo-hoo, nova dogodivščina zdaj že ikoničnega tria je že na poti. Po vrhunskem Poor Things se režiser Yorgos Lanthimos vrača skupaj z Emmo Stone in Willemom Dafoejem. Pripravljajo novo zanimivo stvaritev, ki je popolnoma drugačna od vsega, kar smo kadar koli videli od njih. Zato že komaj čakamo, da vidimo, kaj so nam pripravili, in kako bodo nadaljevali svoj izjemni filmski opus.

3. Deadpool & Wolverine

Kratek opis: Ponovno ne gre brez superjunakov. Kot smo vajeni že čisto vsak teden, tudi ta ni nič drugačen. Dobili smo zadnji napovednik za novo pustolovščino priljubljenih junakov, med katerimi pa je največja dodana vrednost Hugh Jackman, ki se po hudi bolezni in filmskem premoru zopet vrača v vlogi Wolverina.

4. Bad Boys: Ride or Die

Kratek opisKaj pa to? Ste si kdaj mislili, da bo luč ugledala še ena dogodivščina priljubljenih policajev? No, na srečo je napočil čas, ko bomo priča eksplozivni avanturi, polni smeha, akcije in kocljivih situacij – kot smo že vajeni, seveda.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih