Novi napovedniki 2023: Teden #51: Priprave na leto 2024 Vol. 2

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

1. American Fiction

Kratek opis: Se spomnite akcijskega filma, ko sta prvič zaigrala največji zvezdniški par vseh časov? American Fiction je zabavni režijski prvenec Corda Jeffersona, ki razgrajuje kulturno obsedenost s stereotipi. Jeffrey Wright v vlogi Monka, je zagrizen pisatelj, ki se upre izkoriščanju “črnske” zabave s starimi in žaljivimi vzorci. Da bi dokazal svojo točko, napiše svojo lastno “črnsko” knjigo, ki ga popelje do jedra hinavščine in norosti sodobne družbe.

2. Love Lies Bleeding

Kratek opisA24 nas znova preseneča. Čeprav smo že precej navajeni na njihove skrite dragulje, je Love Lies Bleeding ponovno razred zase. Ljubezensko zgodbo, polno čustvenih in čudaških prepletov, podpira kopica izjemnih filmskih ustvarjalcev, ki so se že večkrat izkazali v večnih filmskih klasikah. Kako jim bo uspelo tokrat, bomo izvedeli 8. marca.

3. Kung Fu Panda 4

Kratek opisJunaki filma za stare in mlade se podajajo na novo, že četrto pustolovščino, kjer se soočajo z novimi nevarnostmi. Kot kaže, se še niso naučili svoje lekcije, zato se pripravite na nove zabavne, resne in poučne trenutke, predstavljene na zanimiv in privlačen način.

4. Expats

Kratek opisExpats obljublja noro dogodivščino, kjer se enostavno srečanje spremeni v kaotično plesno zabavo usodnih dogodkov. Koncept je že sam po sebi zanimiv, a ko vanj vključimo še eno in edino Nicole Kidman, dobimo enp najbolj pričakovanih miniserij naslednjega leta.

4. The Regime

Kratek opisPripravite se na eno najbolj pričakovanih serij naslednjega leta, v kateri bo glavno vlogo odigrala Kate Winslet. Med ustvarjalci se pojavljajo imena iz ene najboljših serij vseh časov – “Nasledstvo”. Zato je ta naslov zagotovo eden tistih, ki jih boste morali imeti v naslednjem letu pod budnim očesom.

4. Captains of the World

Kratek opisKdo je največji nogometaš vseh časov? Maradona, Zidane, Zahović, Rudonja, C. Ronaldo, Messi? Odgovor, kaj naredi najboljše nogometaše najboljše, najdemo v novem dokumentarnem filmu produkcijske hiše Netflix. V njem izvemo marsikaj, zato je ta miniserija nujna za vse oboževalce nogometa in vse radovedneže, ki bi radi razširili svoje znanje o splošni razgledanosti.

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih