Novi napovedniki 2023: Teden #50: Velike vrnitve

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

1. Civilna vojna

Kratek opis: Produkcijska hiša A24 je tokrat sodelovala z velikimi ustvarjalci Hollywooda, kot so Alex Garland, Kirsten Dunst, Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson in Cailee Spaeny, ter presenetila filmski svet z izjemno kontroverzno idejo, ki že ob sami napovedi sproža različna mnenja. Film predstavlja razdeljeno postapokaliptično Ameriko, ki je doživela družbeni šok in se znašla v središču civilne vojne. Z zanimanjem pričakujemo razplet dogodkov ter kaj nam bo film upal povedati. Datum izida je 26. april 2024, ko bo film na voljo v kinodvoranah.

2. Beverly Hills Cop: Axel F

Kratek opisLegenda se vrača, in ne samo Eddie Murphy, temveč tudi legendarni, kultni in vedno smešni policaj Axel Foley. Z velikimi imeni Hollywooda prinaša novo akcijsko pustolovščino, ki bo polna eksplozij, smešnih prizorov in nostalgije, ki nas bo popeljala nazaj v osemdeseta leta prejšnjega stoletja. Zveni zanimivo, zato smo pripravljeni na ponovno srečanje.

3. Kung Fu Panda 4

Kratek opisJunaki filma za stare in mlade se podajajo na novo, že četrto pustolovščino, kjer se soočajo z novimi nevarnostmi. Kot kaže, se še niso naučili svoje lekcije, zato se pripravite na nove zabavne, resne in poučne trenutke, predstavljene na zanimiv in privlačen način.

4. Dune: Part 2

Kratek opisEden največjih filmov zadnjih let še naprej preseneča. Z novim napovednikom razkriva razširjeno univerzo in nov vpogled v ikonično dogajanje franšize Dune. Več si lahko ogledate v napovedniku, kjer se boste lahko prepričali, kako odlično izgleda nadaljevanje, ki je zdaj potrjeno za marec 2024.

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih