Novi napovedniki 2023: Teden #49: Priprave na leto 2024

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

 

1. Mr. & Ms. Smith

Kratek opis: Se spomnite akcijskega filma, ko sta prvič zaigrala največji zvezdniški par vseh časov? Angelina Jolie in Brad Pitt sta leta 2005 ustvarila filmski hit, kjer sta igrala zaljubljena tajna agenta, ki sta se med polomom poroke zares spoznala. Zdaj dobivamo novo različico istega filma v nekoliko drugačni preobleki – seriji.

2. The Underdoggs

Kratek opisKot kaže, kultni Snoop Dogg prihaja v krizo srednjih let. Napoveduje namreč klasično družinsko komedijo z običajno zgodbo, liki in forami. Zato upamo, da bo imel vsaj kakšnega asa v rokavu in da ocena ne bo klasično podpovprečna.

3. The Brothers Sun

Kratek opisOskarjevka Michelle Yeoh znova igra v novem ambicioznem projektu. Tokrat se bo zapletla z mafijsko tolpo triad in poskrbela za kar nekaj zanimivih preobratov, ki delajo napovednik še bolj zanimiv. Pričakovanja so visoka, končni izdelek pa bo na voljo na Netflixu.

4. Od

Kratek opisEden največjih ustvarjalcev videoiger je na letošnjem GameAwards (neke vrste oskarji za videoigre) pokazal svoj nov mega ultra ambiciozen projekt, s katerim napoveduje nov format zabave. Po njegovih besedah gre za mešanico med filmom, videoigro in še veliko več. Kaj to zares pomeni, nima pojma nihče; vidimo in se veselimo velikih imen, kot so Jordan Peele, Udo Kier, Sophia Lillis in Hunter Schafer. Čeprav je projekt šele v začetni fazi, bomo lahko dogajanje spremljali skozi celoten proces nastajanja. Rezultata se neznansko veselimo in že komaj čakamo kakršnokoli informacijo ali izdelek.

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih