Novi napovedniki 2023: Teden #48: Pripnite pasove!

Nov teden prinaša nove napovednike. Pretekli teden nam je ponudil precej številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme tega in prihodnjega leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Furiosa

Kratek opisFuriosa je film, ki ga ljubitelji franšize Pobesneli Max nestrpno pričakujejo. Nova postapokaliptična avantura bo tokrat v ospredje postavila mlado Furioso, katero bo upodobila izvrstna Anya Taylor-Joy. V vlogi režiserja se vrača George Miller, manjkalo pa ne bo tudi drugih znanih imen. Napovednik izgleda vrhunsko, zato že komaj čakamo maj 2024.

2. Zmajeva hiša (druga sezona)

Kratek opisZmajeva hiša je z naskokom najbolj pričakovana serija leta 2024, saj nas je prva sezona lani dobesedno sezula. HBO se na velika vrata vrača z nadaljevanjem za krono in prestol znotraj rodbine Targaryen. Če sodimo po knjigi, se v drugi sezoni obeta neverjeten spektakel in zdi se, da bo Zmajeva hiša več kot dostojno zapolnila vakuum po končanju Igre prestolov.

3. Fallout

Kratek opisZagotovo ste že slišali za videoigro z naslovom Fallout. No, zdaj dobivamo TV serijo, ki jo bo distribuiral Amazon. Postapokaliptični svet bosta razvila Jonathan Nolan (brat Christopherja) in njegova izbranka Lisa Joy, ki sta v preteklosti že dostavila vrhunski material v obliki serije Westworld. Ljubitelji videoigre že veste, kaj pričakovati. Vsi ostali si poglejte napovednik. Serija prihaja na Amazon Prime v aprilu 2024.

4. Anyone But You / Samo ne ti

Kratek opisSimpatična romantična komedija Samo ne ti še letos prihaja v naše kinematografe. V glavnih vlogah sta prekrasna Sydney Sweeney in Glen Powell. Zgodba se zdi predvidljiva, a občasno prav prijajo takšni filmi, zato si oglejte napovednik in rezervirajte vstopnico.

5. Godzilla Minus One

Kratek opisFilmi o Godzilli so vedno zanimivi. Nič drugače ni tokrat v japonski verziji Minus One. Filma pri nas predvidoma ne bo v kinematografih, kljub temu, da je na Japonskem izredno priljubljen. Zdaj smo dobili še en napovednik, ki razkriva nekoliko več. Držimo pesti, da bo film za ogled na voljo tudi pri nas.

Filmi in serije dodane na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih