Novi napovedniki 2023: Teden #46: Epske dogodivščine

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Percy Jackson and The Olympians

Kratek opisSe spomnite epske pustolovščine Percy Jackson? Serije filmov, ki je bila narejena po knjižni uspešnici priznanega avtorja Ricka Riodna? Serija filmov dobiva nadaljevanje, kjer bomo lahko videli novo pustolovščino priljubljenih likov v tem svetu. Proti čem se bojujejo tokrat, lahko vidite v napovedniku.

2. The Garfield Movie

Kratek opisPriljubljeni maček se vrača v novi obliki, podobi in zgodbi. Videli bomo lahko ozadje njegove zgodbe in začetek njegovih velikih pustolovščin, v katerih bodo delali nekateri novi in drugi že znani liki. Za vse ljubitelje te franšize je ogled obvezen, za vse ostale pa bo kot kaže ljubko in zanimivo potovanje enega in edinega Garfielda.

3. Artur the King

Kratek opis: Prihaja Arhur. Ne tisti videz iz starih legend in zgodbic, pač pa resnični štirinožni heroj, ki se je z velikimi črkami zapisal v zgodovino človeštva. Za vse, ki zgodbe ne poznamo, gre baje za tako epsko zgodbo, da jo enostavno moramo videti. Še posebej tisti, ki obožujejo hišne ljubljenčke. Zakaj ugotovite v napovedniku.

4. Madame Web

Kratek opisNov teden, novi superheroji. Ponarodel stavek, ki si zasluži že skoraj svojo novo rubriko. Tokrat produkcijska hiša najavlja superherojko Madame Web. Gre za izvorno zgodbo, ki bo predstavljala ozadje njenega nastanka in začetek epske pustolovščine, ki jo bomo verjetno gledeli v prihodnosti še velikokrat. Recept je viden že stokrat, rezultat pa je kljub vsem videnim elementom še vedno velik vprašaj. Kakšen, ugotovimo kmalu.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih