Novi napovedniki 2023: Teden #44: Nadaljevanje priljubljene animirane risanke

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Avatar: The Last Airbender

Kratek opisPriljubljena animirana risanka zdaj dobi novo filmsko različico. Po nekaj neuspelih poskusih so lastniki priljubljene franšize Avatar tokrat zaupali naslov produkcijski hiši Netflix. Ti so nedavno presenetili s komercialno zelo uspešno serijo One Piece Forever, ki je prav tako kot Avatar: The Last Airbender filmska različica priljubljenih anime risank. Zdi se, da smo priča novemu trendu v filmski industriji – filmskim adaptacijam priljubljenih anime risank. Kako uspešna bo ta, bomo lahko videli že kmalu.

2. Masters of the Air

Kratek opisIzpod rok ustvarjalcev ene najboljših in najbolj priljubljenih serij vseh časov, “Band of Brothers,” prihaja nova miniserija. Tudi tokrat bo postavljena v drugo svetovno vojno in narejena po istoimenski uspešnici. Gledalci lahko pričakujemo odlična igralska imena, zato je ta serija ena izmed tistih, ki si jih morate obvezno zapisati na seznam serij, ki jih morate letos pogledati.

3. Mean Girls

Kratek opis: Najstniška komedija? Že kar nekaj časa je minilo odkar smo videli kakšno mojstrovino v stilu Superbad ali pa 21 Jump Street. Upamo, da bo to njihov duhovni naslednik, saj je vedno zanimivo gledati odbite dogodivščine mladih junakov, ki raziskujejo druge in iščejo sebe. Kot se spodobi, je film prežet z aktivnim dogajanjem, zanimivimi liki in obilico humorja, ki kar kliče po ogledu v dvoje.

4. Lift

Kratek opisKlasična akcijska komedija? Zakaj pa ne. Takšnih filmov nikoli ni dovolj, saj so dovolj zanimivi za ogled in premalo resni za kakršne koli resne intelektualne napore. Vse to in še več predstavlja Lift, ki skupaj z zanimivo igralsko zasedbo pripravlja smešno dogodivščino v stilu James Bonda. Kakšen bo razplet, lahko vidimo na Netflixu že 12. januarja 2024.

4. Inside out 2

Kratek opis: Super! Dobivamo nadaljevanje ene najbolj priljubljenih, najboljših in najbolj zanimivih animiranih risank. “Inside Out” je leta 2015 navdušil gledalce vseh starosti s svojo čarobno zgodbo. Zato je napoved nadaljevanja in prvi vpogled v novo zgodbo verjetno največja novica iz filmske industrije ta teden. Preverite, ali to res drži.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih