Novi napovedniki 2023: Teden #44: Vrnitev odpisanih

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Shōgun

Datum izida: februar 2024
Žanr: zgodovinska serija
Igrajo: Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis, Tadanobu Asano, Anna Sawai

Kratek opisOdlično! Napovedana je nova zgodovinska serija, ki pa se bo tokrat, za spremembo, ukvarjala s starodavno Japonsko v dobi samurajev. Raziskovali bomo politično dogajanje v ozadju, vojno in druge spletkarje, ki so oblikovali usodo in zgodovino naroda. Sliši se zelo obetavno, zato jo že nestrpno pričakujemo. Na srečo izide kmalu, pri nas pa jo bomo lahko gledali na platformi za pretočno predvajanje vsebin Disney+.

2. Kingdom of the Planet of the Apes

Datum izida: 24. maj 2024
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: Wes Ball
Igrajo
:
Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy

Kratek opisPripravite kokice in banane, saj prihaja četrti del priljubljene franšize Planet opic. Gre za neposredno nadaljevanje, postavljeno nekaj let po zaključku izjemno zanimive trilogije, in verjetno za prvi film iz serije nadaljevanj. Tudi tokrat bomo spremljali opice, ki pa se bodo tokrat soočale z malce drugačnimi izzivi. Kakšni so, boste odkrili v napovedniku.

3. The Fall Guy

Datum izida: 1. marec 2024
Žanr: akcija
Režija: David Leitch
Igrajo
:
Emily Blunt, Ryan Gosling

Kratek opis: Kako malo časa je bilo potrebnega, da je Ryan Gosling po svoji zabavni vlogi v filmu Barbie predstavil nov film? Zaradi njegove izjemne igre v vlogi Kena so bila pričakovanja za njegov naslednji projekt izjemno visoka, vendar nihče ni vedel, kaj zares pričakovati. Na srečo so ugibanja končana, saj smo dobili prvi napovednik filma The Fall Guy. Kakšen je, pa presodite sami.

4. Manodrome

Datum izida: 10. november 2024
Žanr: triler
Režija: John Trengove
Igrajo: Jesse Eisenberrg, Adrein Brody, Odessa Young, Sallieu Sesay

Kratek opisKakšen napovednik, kakšna filmska zasedba in kakšna zgodba. Ta film, glede na prikazano, izgleda naravnost fantastično. Vsekakor si sami oglejte napovednik. Naš komentar je preprost: upamo, da film kmalu pride v naše kinodvorane, da bomo lahko iz prve roke izvedeli, kakšen je končni izdelek. Pričakovanja so trenutno izjemno visoka in upamo, da se bodo ujemala s našo recenzijo.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih