Novi napovedniki 2023 - Teden #42 - George Clooney v malce drugačni vlogi

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Anyone But You

Datum izida: 22. december 2023
Žanr: komedija
Režija: Will Gluck
Igrajo: Sydney Sweeney, Glen Powell

Kratek opisV tej novi vznemirljivi komediji boste lahko gledali navidez popoln par, ki po izjemnem prvem zmenku doživi hladen tuš. Kaj se jima bo zgodilo in kako se bosta soočala drug z drugim, lahko odkrijete v napovedniku.

2. American Fiction

Datum izida: 22. december 2023
Žanr: komedija
Režija: Cord Jefferson
Igrajo
:
Jeffrey Wright, Skyled Wright, John Ales

Kratek opisAmerican Fiction je razburljiv režijski prvenec Corda Jeffersona, ki se ukvarja s kulturnimi razlikami. V njem boste lahko spremljali izjemnega Jeffreyja Wrighta v vlogi obupanega pisatelja, ki je naveličan izkoriščanja “črne” zabave. Kaj točno nas čaka, ostaja skrivnost, vendar pa kaže, da nas bo lahko presenetilo na več različnih načinov. Zato se z ekipo že nestrpno veselimo izida tega filma.

3. The Boys in the Boat

Datum izida: 25. december 2023
Žanr: drama
Režija: George Clooney
Igrajo
:
Jeol Edgerton, Callum

Kratek opis: Hollywoodski megazvezdnik George Clooney se je v svojem novem projektu odločil malce spremeniti svojo vlogo. Tokrat se je raje kot z igranjem vlog lotil režije. Ustvaril je zanimivo dramo, ki temelji na izjemno prodajani knjigi o resnični zgodbi veslačev Univerze Washington iz leta 1936. Če mislite, da gre za novo “Dead Poet Society”, se zelo motite. Vprašanje pa je, ali se bo film zaradi svoje kakovosti lahko postavil ob bok temu ali morda celo presegel njegovo kakovost.

4. Eileen

Datum izida: 8. december 2023
Žanr: triler
Režija: William OldroydWalker
Igrajo
:
Shea Whigham, Sam Nivola

Kratek opisPripravite se na nore dogodivščine mlade Eileen in njenega zanimivega prijatelja. Njuna vez se hitro spremeni v nočno moro, ki bo preizkušala moč in vzdržljivost mlade deklice na mnoge načine. Kakšna bo njena usoda, boste kmalu izvedeli, saj film izide že 8. decembra.

5. Saltburn

Datum izida: 17. november 2023
Žanr: drama
Režija: Emerald Fennel
Igrajo
:
Barry Keoghan, Jacom Elordi, Archie Madekwe

Kratek opisNapovednik poln presežkov. Kaj še lahko dodamo tako ambicioznemu projektu, kot je Saltburn? Morda le časovni stroj, da bo izid čim prej zunaj. Na srečo nam ne bo potrebno dolgo čakati, saj izide že 17. novembra.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih