Novi napovedniki 2023 - Teden #41 - Presenečenje nekdanje najstniške zvezde

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. The Iron Claw

Datum izida: 22. december 2023
Žanr: Športna drama
Režija: Sean Durkin
Igrajo: Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris DickinsonBower

Kratek opisSe še spomnite najstniškega zvezdnika Zaca Efrona? Ljubitelj nastniških komedij že dolgo časa ni več samo priljubljen igralec, ampak borec, ki z vsakim svojim filmom dokazuje in utrjuje svoj igralski talent. Čeprav je imel pri preteklih projektih malo smole, je očitno zdaj čas, da se postavi na prostor, kjer mu je mesto. Igra namreč v težko pričakovani biografski rokoborski drami polni emocij in težkih preobratov. Zato že komaj čakamo, da vidimo, kako mu je uspelo tokrat.

2. The Color Purple

Datum izida: 25. december 2023
Žanr: Muzikal
Režija: Blitz Bazuwale
Igrajo
:
Halle Bailey, Taraji P. Henson, Elizabeth Marvel

Kratek opisPripravite se. Prihaja nova adaptacija kultnega filma The Color Purple, ki je s svojo pretresljivo zgodbo že enkrat uspel pretresti filmsko sceno. Z izjemnimi ustvarjalnimi imeni ima film tudi letos izjemno možnost, da uspeh izvirnika ponovi. Kako mu bo uspelo, izvemo za letošnji božič v kinodvoranah po vsem svetu.

3. Leo

Datum izida: 21. november 2023
Žanr: Animirani film
Režija: Robert Marianetti, Robert Smigel, David Watchtenheim
Igrajo
:
Adam Sandler, Bill Burr, Cecily Strong, Jason Alexander, Rob Schneider

Kratek opis: Ste kdaj pomislili, kakšno je zares življenje naših hišnih ljubljenčkov in kaj si o njihovem življenju zares mislijo? Odgovor dobimo v simpatični animirani risanki, kjer bomo po napovedniku sodeč lahko gledali smešen humor in pestro dogajanje, ki bo pisano na kožo tako starim kot mladim.

4. Invincible

Datum izida: 3. november 2023
Žanr: Animirana serija
Avtorji: Robert Kirkman, Ryan Ottley, Cory Walker
Igrajo
:
Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Zazie Beetz

Kratek opisSte že slučajno mislili, da bo kakšen teden brez superjunakov? Če ste, ste se močno motili. Čeprav ta teden začuda ni neke nove velike najave, pa tokrat dobivamo najavo za drugo sezono priljubljene animirane serije Invincible. Navdušenci vse podrobnosti že dobro poznate, vsi ostali pa boste osnovno idejo serije dobili že po ogledu napovednika.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih