Novi napovedniki 2023 - Teden #40 - Nor teden

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. 

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Horizon: An American Saga

Datum izida: 16. avgust 2024
Žanr: vestern
Režija: Kevin Costner
Igrajo: Kevin Costner, Sienna Miller, Sam Worthington, Jena Malone, Abbey Lee, Michael Rooker, Danny Huston, Luke Wilson, Isabelle Fuhrman, Jeff Fahey, Will Patton, Tananka Means, Owen Crow Shoe, Ella Hunt, Jamie Campbell Bower

Kratek opisSe spomnite, kdaj smo nazadnje dobili visokoproračunski “vestern,” ki je obetal že takoj po napovedniku? Ne naprezajte se preveč, saj kmalu dobimo točno to! Velika imena, akcijsko dogajanje in zgodbo, ki jo bomo lahko videli v dveh delih. Sliši se zanimivo in obetavno, zato komaj čakamo, da bo poletje 2024 čim prej tu.

2. Priscilla

Datum izida: 3. november 2023
Žanr: drama
Režija: Sofia Coppola
Igrajo
:
Cailee Spaeny, Jacob Elordi

Kratek opisElvisa poznamo vsi. Na žalost pa ne poznamo tako dobro njegove nežnejše polovice, ki je, tako kot kralj rock ‘n’ rolla, večkrat preživela in doživela pekel. Seveda na malce drugačen način. Kakšen, pa bomo spoznali 3. novembra v novem filmu priznane režiserke Sofie Coppole.

3. Leave The World Behind

Datum izida: 7. december 2023
Žanr: drama
Režija: Sam Esmail
Igrajo
:
Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali

Kratek opis: Težka drama in odlična imena? Podpišemo takoj. To in še več je nov Netflixov naslov, ki obljublja že mogoče celo preveč. Pričakovanja so zagotovo nepopisno visoka, zato bo izid pravi praznik za vse ljubitelje težkih in pomenljivih dram, ki na gledalcih puščajo pečat še dolgo po ogledu.

4. The Beekeper

Datum izida: 12. januar 2024
Žanr: akcija
Režija: David Ayer
Igrajo
:
Jason Statham

Kratek opisNikoli ni premalo akcije, še sploh takšne, kjer v njih nažigava eden in edini Jason Statham. Kot po receptu lahko pričakujemo omejeno zgodbo z hudimi akcijskimi sekvencami, kjer glavno vlogo prevzemajo težki udarci, hitri prsti na petelinih pištol in močna volja protagonista. To in še več 12. januarja 2024 v kinodvoranah.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih