Novi napovedniki 2023 - Teden #39 - Izjemno obetavni izidi

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. Prav vsi veliko obetajo, izstopa pa naša številka ena.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. May December

Datum izida: 1. december 2023
Žanr: drama
Režija: Todd Haynes
Igrajo: Juliannee Moore, Natalie Portman

Kratek opisDve vrhunski in verjetno ene najboljših igralk modernega časa sta združila moči s trenutno enim najboljših režiserjev. Skupaj so pripravili težko misteriozno dramo, ki po tonu in obljubah kaže, da bo nekaj zares hudo posebnega. Na srečo bomo lahko izid videli na Netflixu, tako da si že zdaj označite datum v koledarju. Film prihaja 1. decembra 2023.

2. Fingernails

Datum izida: 3. november 2023
Žanr: drama
Režija: Christos Nikou
Igrajo
:
Jeremy Allen White, Annie Murphy, Jessie Buckley, Luke Wilson, Riz Ahmed

Kratek opisČe bi obstajal test, ki bi vam povedal kako vas ljubi vaš partner, bi ga opravili? S takšno odpiljeno idejo se ukvarja zadnja Applova kreacija, ki poleg odbite zgodbe vsebuje še vrhunske igralce, ki so se na filmskih platnih dokazali že ničkolikokrat. Zato lahko že zdaj pričakujemo nekaj izjemno zanimivega, inovativnega in posebnega.

3. Wish

Datum izida: 22. november 2023
Žanr: animirani
Režija: Chris Buck, Fawn Veerasunthorn
Igrajo
:
Chris Pine, Evan Peters, Alan Tudyk

Kratek opis: Disney ima novo pustolovščino! Takšno, ki za razliko od vseh ostalih izdelkov njihovega zadnjega časa zares obeta. Ukvarja se z idejo, ki smo jo vsi doživeli vsaj enkrat, zato bo film zagotovo več kot samo animirana risanka za najmlajše. Mogoče se lahko postavi ob bok celo najboljšim?

4. Argylle

Datum izida: 2. februar 2024
Žanr: akcija
Režija: Matthew Vaughn
Igrajo
:
Henry Cavill, Sofia Boutella, John Cena, Dua Lipa, Bryan Cranston, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell

Kratek opisJames Bond v malce drugačni preobleki? Smešni, odbiti, pustolovski in akcijski? Zakaj pa ne! Takšnih filmov ni nikoli preveč, saj so odličen način za enostavno sprostitev po napornem dnevu. Seveda takšni filmi hitro postanejo enolični in prehitro narejeni, zato upamo, da bodo kljub temu vsa velika imena opravila svoje delo in dostavila identično izkušnjo, ki nas bo zabavala (vsaj) 2 uri, če ne več delov.

5. The Toxic Avenger

Datum izida: 21. september 2023
Žanr: akcijski
Režija: Macon Blair
Igrajo
:
Elijah Wood, Peter Dinklage, Jane Levy, Kevin Bacon

Kratek opisBrez superherojev noben teden nikakor ne gre. Tokrat zopet malce drugačna izvedenka, ki obljublja nekaj popolnoma drugačnega. Kaj, še sami težko opredelimo, zato predlagajmo, da si pogledate napovednik in si sami ustvarite mnenje. Mogoče pa vam bo všeč.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih