Novi napovedniki 2023 - Teden #37: Zanimiva druščina

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. Prav vsi veliko obetajo, izstopa pa naša številka ena.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Aquaman in izgubljeno kraljestvo

Datum izida: 20. december 2023
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: James Wan
Igrajo: Jason Momoa, Ben Affleck, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren

Kratek opisMarvelov podvodni junak in njegova druščina so znova v težavah. Tokrat se borijo proti uničujočemu orožju in rešujejo podvodno kraljestvo pred nevarnostjo. Seveda nismo pričakovali nič manj. Vse ostalo sledi preverjenemu receptu, zato je za vse navdušence pomemben samo datum izida. To bo 20. december 2023.

2. The Wonderful Story of Henry Sugar

Datum izida: 27. september 2023
Žanr: kratki film
Režija: Wes Anderson
Igrajo
:
Ralph Fiennes, Benedict Cumberbach, Ben Kingsley, Dev Patel

Kratek opisWes Anderson, priljubljen režiser, ki je po zadnjih dveh manj uspešnih filmih presenetil s svojo novo stvaritvijo. Tokrat gre za krajšo pustolovščino, ki bo trajala le 40 minut, vendar pa bo vsebovala, kot pričakovano, njegov prepoznaven humor in izjemno ekipo filmskih ustvarjalcev. Upamo, da bo končni izdelek tokrat boljši. Kako dober bo, pa bomo videli 27. septembra na Netflixu.

3. Pet Sematary: Bloodlines

Datum izida: 6. oktober 2023
Žanr: grozljivka
Režija: Lindsey Anderson Beer
Igrajo
:
Samantha Mathis, David Duchovny, Henry Thomas, Pam Grier

Kratek opis: Pripravite se. 6. oktobra zaživijo mrtve živali, s seboj pa prinašajo nočne more, ki bodo, kot pravijo, burile duhove tudi najpomembnejšim. Tokrat gre že za četrti del v franšizi, in za spremembo od ostalih nas bo zgodba ponesla v davno leto 1969.

4. Dark Harvest

Datum izida: 13. oktober 2023
Žanr: grozljivka
Režija: David Slade
Igrajo
:
Casey Likes, Emry Crutchfield, Alejandro Akara

Kratek opisPribližuje se nekaj strašljivega. Legendarna pošast z imenom oktobrski fant straši prebivalce majhnega mesteca v osrednjem zahodu ter se ob noči čarovnic odpravi proti vsem, ki si upajo soočiti z njim. Se upate soočiti z njim tudi vi? Za najpogumnejše bo izziv na voljo v vseh priljubljenih kinodvoranah 13. oktobra 2023.

5. Monsters in California

Datum izida: 6. oktober 2023
Žanr: pustolovski
Režija: Tom DeLonge
Igrajo
:
Casper Van Dien, Richard Kind, Camillie Kostek

Kratek opisSi upate razkriti pustolovščino, na katero se poda skupina prijateljev? Njihova pustolovščina bo razkrila mračne skrivnosti, ki jih nikoli niso pričakovali, in jih postavila pred nepredstavljive izzive. Prebijte se skozi to napeto zgodbo, polno skrivnosti, akcije in prijateljstva, ki nikoli ne zbledi.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih