Novi napovedniki 2023 - Teden #38: Vrhunska ponudba

Nov teden in novi napovedniki. Pretekli teden nam je ponudil najbolj številčno ponudbo napovednikov do zdaj. Dobili smo številne prve vpoglede v nekatere najbolj pričakovane filme leta. Prav vsi veliko obetajo, izstopa pa naša številka ena.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. All  of Us Strangers

Datum izida: 26. januar 2024
Žanr: fantazijska romantična drama
Režija: Andrew Haigh
Igrajo: Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell, Claire Foy

Kratek opisAll of Us Strangers je eden bolj opevanih filmov letošnjega festivalskega dogajanja. Kritiki ga v en glas hvalijo in zdi se, da za to obstajajo upravičeni razlogi. Andrew Scott je s svojo igro navdušil prav vse, Paul Mescal v stranski vlogi pa ne zaostaja prav veliko. Film govori o žalovanju, stiski, samoti, osamljenosti in premagovanju vsega naštetega ter premikanju naprej. Po ogledu boste še nekaj časa razmišljali o njegovih naukih.

2. Dream Scenario

Datum izida: 10. november 2023
Žanr: komedija
Režija: Kristoffer Borgli
Igrajo
:
Nicolas Cage, Julianne Nicholson, Michael Cera, Tim Meadows, Dylan Gelula, Dylan Baker

Kratek opisNesrečnemu družinskemu človeku se življenje postavi na glavo, ko ga milijoni neznancev nenadoma začnejo videti v svojih sanjah. Ko se njegovi nočni nastopi spremenijo v nočno moro, je Paul prisiljen krmariti s svojo novo odkrito zvezdniško slavo. Nicolas Cage v vsej svoji bizarni veličini.

3. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Datum izida: 16. november 2023
Žanr: akcijska pustolovščina
Režija: Francis Lawrence
Igrajo
:
Tom Blyth, Rachel Zegler, Hunter Schafer, Jason Schwartzman, Peter Dinklage, Josh Andrés Rivera, Viola Davis

Kratek opisNaslednik izjemno priljubljene franšize Igre lakote je dobil že drugi napovednik. Film bo sledil mlademu junaku Coriolanusu Snowu in očarljivi Lucy Gray Baird. Čeprav imata oba popolnoma različni zgodbi, ju v tej epski pustolovščini združuje boj proti nevarnosti in izdaji. Poleg tega pa bo vsaka odločitev igralcev odločilna. Kakšne bodo njihove posledice, pa bomo že zelo kmalu videli v kinematografih.

4. Old Dads

Datum izida: 20. oktober 2023
Žanr: komedija
Režija: Bill Burr
Igrajo
:
Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine

Kratek opisKo trije najboljši prijatelji prodajo svoje podjetje milenijcu, ugotovijo, da niso v koraku s časom in zaostajajo, ko se smešno borijo za krmarjenje v spreminjajočem se svetu kulture. Bill Burr se bo tokrat preizkusil v glavni igralski vlogi kot tudi v vlogi scenarista in režiserja. Kmalu na Netflixu.

5. Butcher’s Crossing

Datum izida: 20. oktober 2023
Žanr: drama/vestern
Režija: Gabe Polsky
Igrajo
:
Nicolas Cage, Fred Hechinger, Xander Berkeley, Rachel Keller, Jeremy Bobb, Paul Raci

Kratek opisNismo se zatipkali, spet je tu Nicolas Cage. Film Butcher’s Crossing govori o izpadlem članu Ivy League, ki odpotuje v divjino Kolorada, kjer se pridruži ekipi lovcev na bivole na potovanju, ki ogrozi njegovo življenje in razum. Film temelji na zelo priznanem romanu Johna Williamsa.

6. Sick Girl

Datum izida: /
Žanr: komedija
Režija: Jennifer Cram
Igrajo
:
Wendi McLendon-Covey, Nina Dobrev, Ray McKinnon

Kratek opis: Komedija o ženski, ki čuti, da so se ona in njeni prijatelji oddaljili. Film bi dobro opisala fraza “pazi, kaj si želiš”, saj že preprosta majhna laž začne razdirati celotno skupnost. V glavni vlogi je zmeraj simpatična Nina Dobrev.

7. The Burial

Datum izida: 13. oktober 2023
Žanr: drama
Režija: Maggie Betts
Igrajo
:
Jamie Foxx, Tommy Lee Jones, Jurnee Smollett, Alan Ruck, Mamoudou Athie, Pamela Reed, Bill Camp

Kratek opisFilm posnet po resnični zgodbi govori o odvetniku, ki pomaga lastniku pogrebnega podjetja rešiti njegovo družinsko podjetje pred korporacijskim velikanom in razkrije zapleteno mrežo rase, moči in krivic. V glavni vlogi je Jamie Foxx, film pa bo kmalu na voljo na platformi Amazon Prime.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih