Novi napovedniki 2023 - Teden #34: Obetavne napovedi

Vsak teden v uredništvu z največjo mero nestrpnosti čakamo na pregled preteklega tedna. Poleg novih filmskih izidov, med vrhunce tedna nedvomno spadajo tudi novi napovedniki, ki nam jih predstavijo filmski ustvarjalci.

Izmed vseh zanimivih izidov smo izbrskali tiste najboljše, katere zagotovo ne smete zamuditi.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Rebel Moon

Datum izida: 22. december 2023
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: Zack Snyder
Igrajo: Sofia Boutella, Cleopatra Coleman, Ed Skrein, Charlie Hunnam


Kratek opis: Zack Snyder, režiser filmov 300, Mož jekla in Mrtva vojska, predstavlja nov, dolgo pričakovani znanstvenofantastični spektakel, ki sledi skrivnostni junakinji na robu galaksije. Ta hitro postane edino upanje prebivalcev v boju proti tiranskim silam in epskem spopadu za usodo galaksije.

2. Reptile

Datum izida: 6. oktober 2023
Žanr: kriminalka
Režija: Grant Singer
Igrajo
:
Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone

Kratek opis: Skrivnostni umor. Izkušen detektiv. Resnica, nevarnejša, kot bi si sploh lahko predstavljali. To in še več obljubljajo kultni zvezdniki novega Netflixovega spektakla, v katerem nastopajo Benicio Del Toro, Justin Timberlake in Alicia Silverstone. Zato sploh ni dvoma, da ne bo šlo za zanimivo filmsko potovanje. Kakšno pa bo, pa odkrijemo 6. oktobra.

3. The Marsh King’s Daughter

Datum izida: 6. oktober 2023
Žanr: kriminalka
Režija: Neil Burger
Igrajo
: Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garret Hudlund

Kratek opis: Glavna zvezda zadnje trilogije Vojna zvezd, Daisy Ridley, bo nastopila v napetem trilerju, kjer bo igrala skrivnostno žensko z burno preteklostjo. Takoj ko se vrne nazaj v divjino, se začnejo dogajati dogodki, ki napovedujejo ganljivo in napeto filmsko izkušnjo.

4. Flora and Son

Datum izida: 29. september 2023
Žanr: drama
Režija:John Carney
Igrajo
:
Ewe Hewson, Joseph Gordon-Levitt

Kratek opis: Ko je največji problem samohranilke njen uporniški sin s tisočimi težavami, postane vse še toliko težje. Obupana mati najde način, kako usmeriti sina na pravo pot, vendar je vse drugo že zgodovina. Iz vsega tega se razvije izjemno zanimivo čustveno potovanje, polno preobratov in zasukov.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih