Novi napovedniki 2023 - Teden #33: Pet vrhunskih filmov

Vsak teden v uredništvu z največjo mero nestrpnosti čakamo na pregled preteklega tedna. Poleg novih filmskih izidov, med vrhunce tedna nedvomno spadajo tudi novi napovedniki, ki nam jih predstavijo filmski ustvarjalci.

Izmed vseh zanimivih izidov smo izbrskali tiste najboljše, katere zagotovo ne smete zamuditi.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Stop Making Sense

Datum izida: 29. september 2023
Žanr: dokumentarni
Režija: Jonathan Demme
Igrajo: Talking Heads

Kratek opis: Talking Heads so tista glasbena skupina, ki je preoblikovala tok glasbe. S hiti kot so “Psycho Killer,” “This Must Be the Place,” “Once in a Lifetime” in številnimi drugimi, so javnosti predstavili popolnoma nov zvok in s tem osvojili srca številnih oboževalcev po celem svetu. Ker pa to seveda ni dovolj, so ustvarili tudi po mnenju mnogih najboljši filmski koncert vseh časov. Tega se zaveda tudi produkcijska hiša A24, ki je film v celoti prenovila in ustvarila novo klasiko, ki jo preprosto moramo videti. Vsi brez izjeme.

2. A Million Miles Away

Datum izida: 15. september 2023
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: Alejandra Márquez Abella
Igrajo
:
Michael Peña, Rosa Salazar

Kratek opis: Pripravite se na galaktično potovanje, kakršnega še niste doživeli. Z navdihujočo resnično zgodbo boste spoznali astronavta, ki je z trdim delom, veliko željo in ogromno drznosti dosegel svoje sanje ter pomagal človeštvu do novih odkritij. Kakšne so ta odkritja, boste spoznali 15. septembra 2023.

3. Maestro

Datum izida: 20. december 2023
Žanr: biografska drama
Režija: Bradley Cooper
Igrajo
:
Bradley Cooper, Carey Mulligan, Jeremy Strong, Sarah Silverman, Mat Bomer

Kratek opis: Nov filmski spektakel je tu. Ker že samo letošnje leto ni dovolj pestro, režiser in igralec Bradley Cooper predstavlja svojo novo filmsko stvaritev. Tokrat bo stopil v čevlje legendarnega maestra Leonarda Bernsteina in prikazal njegovo neverjetno ljubezensko zgodbo. V vlogi njegove žene ga bo spremljala enako odlična Carey Mulligan, zato že komaj čakamo, da bomo lahko doživeli ta veličasten spektakel. Napovednik kaže, da bo popoln zaključek letošnjega leta.

4. She Came To Me

Datum izida: 29. september 2023
Žanr: komedija, drama
Režija:Rebecca Miller
Igrajo
:
Peter Dinklage, Anne Hathaway, Marisa Tomei

Kratek opis: Je slučajno tole življenjska predstava Petra Dinklagea? Kot kaže napovednik, nam bo skupaj s kopico odličnih filmskih ustvarjalcev pričaral nepozabno tragikomedijo, polno zanimivih preobratov in presenečenj. Pricakovanja so velika, upamo pa, da bo realizacija vsaj enako dobra kot je privlačen napovednik.

5. Anatomy of a Fall

Datum izida: 23. avgust 2023
Žanr: kriminalka
Režija:Justine Triet
Igrajo
:
Milo Machado Graner, Sandra Hüller

Kratek opis: Razkritje skrivnostnega umora z letošnjim zmagovalcem festivala v Cannesu, ki je s svojo misterioznostjo, dramatičnostjo in surovostjo prekosil konkurenco, nas nestrpno pričakuje. Z veseljem bomo tudi vsi ostali lahko dojeli veličino te mojstrovine, saj nas je že po ogledu napovednika pustil brez besed.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top