Novi napovedniki 2023: Teden #3

Nov teden, novi napovedniki in tokrat smo dobili kar nekaj zanimivih predogledov, ki si jih enostavno morate pogledati tako oboževalci filmov, kot tudi serij. Franšiza Vojna zvezd se vrača s serijo Mandalorian, franšiza Krik pa se po enem letu bliskovito vrača z nadaljevanjem. Tudi žanr romantičnih komedij ima ponovno potencialno uspešnico.

Najbolj zanimive, ki so bile prikazane ta teden so:

1. Scream VI

Datum izida: 10. marec 2023
Žanr: grozljivka
Režija: Matt Bettinelli-Olpin in Tyler Gillett
Igrajo: Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Jack Champion, Henry Czerny, Mason Gooding, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Jenna Ortega

Kratek opis: Krik se po lanski uspešni vrnitvi ponovno vrača v že šestem filmu te uspešne franšize. Prejšnji film so oboževalci originala hitro vzljubili, saj je črpal veliko navdiha iz originala in zgodbo uspešno nadgradil. Jenna Ortega je ime, ki ob premieri petega filma ni bilo tako odmevno, kot je to sedaj po seriji Wednesday, a že prejšnji film nam je predstavil, za kako kvalitetno igralko gre. Šesti Krik je tako izjema pri nadaljevanjih, saj se ogleda neizmerno veselimo.

2. Mandalorian S3

Datum izida: 1. marec 2023
Žanr: fantazijski
Ustvarjalec: Jon Favreau
Igrajo: Pedro Pascal, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Katee Sackhoff, Emily Swallow, Omidi Abtahi, Amy Sedaris, Cristopher Lloyd, Tim Meadows

Kratek opis: Ena najboljših serij v franšizi Vojne zvezd dobiva novo sezono, ki jo nestrpno pričakujemo. V tem času ste lahko spremljali serije, kot so Andor, Obi-Wan Kenobi in Knjiga Bobe Fetta, toda sedaj se vrača najbolj zanimiv lik – Mando. Po izjemnem koncu druge sezone, ki je pustila še nekaj odprtih vprašanj, bomo sedaj dobili tudi odgovore. Glavno vprašanje pa je, kaj je naslednja točka za Mandaloriana in Groguja?

3. Your Place or Mine

Datum izida: 10. februar 2023
Žanr: romantična komedija
Režija: Aline Brosh McKenna
Igrajo: Reese Witherspoon, Ashton Kutcher, Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel. Tig Notaro, Steve Zahn

Kratek opis: Veselje za navdušence žanra romantične komedije, saj so pred nas postavili zanimiv napovednik, kjer sta v glavnih vlogah ljubezenske zgodbe Reese Witherspoon in Ashton Kutcher. Debbie bi rada uresničila svoje sanje, a v trenutnem okolju tega ne more storiti, zato s svojim najboljšim prijateljem Petrom zamenjata prebivališče za en teden, kar vse obrne na glavo. Pri tem Peter mora skrbeti za njenega sina, s čimer dobimo dodatno dinamiko v zgodbi in zato menimo, da je Netflix morda pripravil naslednjo uspešnico v tem žanru.

4. Are You There God? It’s Me, Margaret.

Datum izida: 28. april 2023
Žanr: komična drama
Režija: Kelly Fremon Craig
Igrajo: Rachel McAdams, Abby Ryder Fortson, Kathy Bates

Kratek opis: Ikonična knjiga z naslovom Are You There God? It’s Me, Margaret dobiva svojo upodobitev na velikem platnu, kjer bomo spremljali prikupno zgodbo. V njej se bodo najbolj našli mlajši in starši, saj spremljamo mlajšo Margaret Simon, ki se preseli iz New Yorka v New Jersey. Znajde se v dilemi, saj je eden od njenih staršev kristjan, drugi pa židovsko religijsko opredeljen. Tako se Margaret odloči, da odkrije svojo pravo identiteto na tem področju.

5. Marlowe

Datum izida: 15. februar 2023
Žanr: neo-noir
Režija: Neil Jordan
Igrajo: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ian Hart, Colm Meaney, Daniela Melchior, François Arnaud

Kratek opis: Liam Neeson se v svoji filmski karieri še ni ustavil, saj vedno znova dobivamo filme, kjer je v glavni vlogi. V filmu Marlowe bo v vlogi zasebnega detektiva Phillipa Marlowea, ki mora v Los Angelesu poiskati bivšega ljubimca od prestižne naslednice. S tem se vrnemo vse v leto 1939, kjer bo zagotovo v ospredju kvalitetna produkcija, scenografija in prelep prikaz okolja v tistem času.

Filmi in serija dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih

scroll to top