Novi napovedniki 2023 - Teden #19: Vroči in zanimivi filmi

Vsak teden v uredništvu z največjo mero nestrpnosti čakamo na pregled preteklega tedna. Poleg novih filmskih izidov, med vrhunce tedna nedvomno spadajo tudi novi napovedniki, ki nam jih predstavijo filmski ustvarjalci.

Izmed vseh zanimivih izidov smo izbrskali tiste najboljše, katere zagotovo ne smete zamuditi.

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Oppenheimer

Datum izida: 21. julij 2023
Žanr: biografska drama
Režija: Christopher Nolan
Igrajo: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Kenneth Branagh, Gary Oldman

Kratek opis: Eden najbolj pričakovanih filmov letošnjega leta je pravkar postal še bolj pričakovan. V novem napovedniku nam je pokazal malce več podrobnosti o zgodbi in dogajanju ter nas znova pustil odprtih ust. Christopher Nolan, komaj čakamo, da vidimo, s čim nas boš tokrat presenetil.

2. Arnold

Datum izida: 7. junij
Žanr: dokumentarna serija
Režija: Lesley Chilcott
Igrajo: Arnold Schwarzenegger

Kratek opis: Eden najboljših akcijskih junakov, bodybuilderjev in zanimivih filmskih igralcev dobiva svoj dokumentarni film. V njem bo podrobno predstavil svojo zgodbo, ki zajema izjemno plodovito, raznoliko in zanimivo pripoved. Kaj nam lahko pove, česar še ne vemo o njem, bomo kmalu videli.

3. The Meg 2: The Trench

Datum izida: 4. avgust 2023
Žanr: akcijska srhljivka
Režija: Ben Wheatley
Igrajo:
Jason Statham, Jing Wu, Sienna Guillory, Cliff Curtis

Kratek opis: V odprtih vodah je nova pošast, tarča pa je enaka: Jason Statham. Prvič, ko smo se srečali z megalomanskim morskim psom, nasprotnikom ni bilo prizaneseno, zato nas že zdaj zanima, kakšno usodo bo doživel njegov naslednik. Dvomimo, da bo usoda kaj lepša in boljša, in da bo Jason znova postavil stvari na svoje mesto. Kako, bomo videli v kinu 4. avgusta.

4. Padre Pio

Datum izida: 20. april 2023
Žanr: biografska drama
Režija: Abel Ferrara
Igrajo: Shia LaBeouf, Marco Leonardi, Salvatore Ruocco

Kratek opisPo dolgem igralskem premoru, nekaj kontroverznih manevrih in iskanju samega sebe v samostanu, je Shia LaBeouf nazaj. Predstavlja nam zanimivo in težko dramo, ki bo iskala odgovore o dvomu, veri in resnici. Komaj čakamo, kakšno razodetje je doživel Shia, kaj nam ima tokrat za pokazati in kam ga bo peljala njegova nadaljnja igralska kariera.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: THR

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih