Novi napovedniki 2023: Teden #18: Veliki obeti

Vsak teden v uredništvu z največjo mero nestrpnosti čakamo na pregled preteklega tedna. Poleg novih filmskih izidov, med vrhunce tedna nedvomno spadajo tudi novi napovedniki, ki nam jih predstavijo filmski ustvarjalci.

Izmed vseh zanimivih izidov smo izbrskali tiste najboljše, katere zagotovo ne smete zamuditi:

Najbolj zanimivi napovedniki preteklega tedna so:

1. Dune: Part Two

Datum izida: 3. november 2023
Žanr: znanstvena fantastika
Režija: Denis Villeneuve
Igrajo: Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken

Kratek opis: Eden najboljših in najbolj pričakovanih filmov zadnjih nekaj let dobiva nadaljevanje, s katerim bo zaključil to fantastično zgodbo. Zgodba se bo nadaljevala točno tam, kjer se je končal prvi del, in razkrila bo vsa odprta vprašanja skupaj z odličnimi zasuki in preobrati. Poleg tega pa bomo ponovno dobili fenomenalen grafični spektakel, ki mu še dolgo ne bo para.

2. Gran Turismo

Datum izida: 11. avgust 2023
Žanr: dirkaški
Režija: Neill Blomkamp
Igrajo:
Djimon Hounsou, Orlando Bloom, David Harbour, Darren Barnet

Kratek opis: Popularna videoigra dobiva svojo filmsko izvedenko. V prvem napovedniku so nam obljubljali tehnično poslastico, tokrat pa nam razkrivajo še zgodbo. Kot kaže, gre za fenomenalno marketinško potezo, s katero bodo prikazali razsežnosti igre in dogajanje v motošportu. Čeprav gre za veliko samopromocijo, upamo, da bomo kljub temu dobili takšen spektakel, kot si ga igra zasluži.

3. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Datum izida: 17. november 2023
Žanr: fantazijski
Režija: Francis Lawrence
Igrajo:
Rachel Zegler, Tom Blyth, Hunter Schafer, Kjell Brutscheidt

Kratek opis: Naslednik izjemno priljubljene franšize Igre lakote bo sledil mlademu junaku Coriolanusu Snowu in očarljivi Lucy Gray Baird. Čeprav imata oba popolnoma različni zgodbi, ju v tej epski pustolovščini združuje boj proti nevarnosti in izdaji. Poleg tega pa bo vsaka odločitev igralcev odločilna. Kakšne bodo njihove posledice, pa bomo kmalu videli v kinematografih.

4. The Black Demon

Datum izida: 28. april 2023
Žanr: akcijski triler
Režija: Adrian Grunberg
Igrajo: Omar Chapparo, Josh Lucas, Fernanda Urrejola, Venus Ariel

Kratek opisKaj bi naredili vi, če bi vas na brezskrbnih počitnicah presenetil divji megalodonski morski pes, ki ne prizanaša nikomur na svojem teritoriju? Odgovor boste dobili v novem akcijskem spektaklu v slogu filmov Meg, Medved na koki in Sharktopus.

Filmi dodani na seznam za ogled? Z novimi predlogi se vrnemo naslednji teden!

Viri slik: Vogue

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih