Nova zvezda Marvela Jonathan Majors aretiran v New Yorku

To pa ni sijajen začetek za novega velikega zlikovca Marvela in zadnjega Creed filma. Igralec Jonathan Majors je bil aretiran v New Yorku zaradi obtožb o napadu in nadlegovanju, vendar je odvetnik Majorsa po poročanju Los Angeles Timesa dejal, da je bila obtožnica po aretaciji že umaknjena.

Newyorška policija je sporočila, da je bil Majors, zvezda filma Creed III in Ant-Man in Osa: Kvantomanija, vpleten v spor v soboto s 30-letno žensko, ki bi naj bila njegova partnerka. Policija je odgovorila na klic na številko 911 okoli 11. ure zjutraj v stanovanju v soseski Chelsea na Manhattnu.

“Policistom je žrtev povedala, da jo je napadel,” je dejal tiskovni predstavnik policije. “Policisti so 33-letnega moškega pridržali. Žrtev je utrpela manjše poškodbe glave in vratu ter je bila v stabilnem stanju prepeljana v bližnjo bolnišnico.”

Kang

Policija je sporočila, da Majors v soboto zvečer ni bil več v policijskem pridržanju. Predstavnik Majorsa je zanikal kakršno koli krivdo igralca. “Ni storil ničesar narobe,” je predstavnik dejal v e-pošti. “Veselimo se, da očistimo njegovo ime in uredimo zadevo.”

Los Angeles Times je kasneje poročal, da je odvetnica Majorsa, Priya Chaudhry, povedala, da je ekipa odvetnikov pridobila “dve pisni izjavi ženske, ki sta umaknili te obtožbe”.

Majors je eden najhitreje vzpenjajočih zvezdnikov v Hollywoodu. Po preboju v filmu The Last Black Man in San Francisco leta 2019, je lani nastopil v filmih Da 5 Bloods, The Harder They Fall in Devotion. Igral je tudi v nedavnem filmu Magazine Dreams, ki ga bo v decembru izdala družba Searchlight Pictures. Film je premiero doživel na festivalu Sundance, kjer je prav njegova predstava požela največji aplavz.

Poiščite nas na družbenih omrežjih