Nike na Netflixu predstavlja program pretočne vadbe

Pomlad je pred vrati, kmalu pa ji bo sledilo poletje. Vedno bližje je čas, ko se bomo prav vsi želeli znebiti zimskih oblog in pri tam si zdaj lahko pomagate z Nike programom pretočne vadbe na Netflixu. Slednji ponuja številne programe vadb, tako za začetnike, kot tudi tiste, ki se želijo posvetiti točno določeni skupini mišic. Zavihajte rokave, pripravite čutaro in globoko vdihnite, trening se začenja.

Slovenci smo po naravi zelo športen narod. Kljub temu, se mnogi tekom zime polenimo in nabiramo dodatne kilograme, katere nato želimo čim prej pokuriti. Da bi to lahko storili ustrezno, varno in sistematično, je Nike, v sodelovanju z Netflixom, predstavil nov program vadbe, katerega se lahko udeležite v svoji dnevni sobi. Pri tem vas bodo usmerjali številni inštruktorji.

Več programov in stopenj treninga

Vadbe so razdeljene v več stopenj, da se vsak udeleženec postopoma razmiga, okrepi mišice ter vse skupaj dvigne na nivo, ki mu omogoča udeležbo v vodeni visoko intenzivni vadbi. Manjkala ne bo niti joga za trening duše. Vse vadbe so načeloma mišljene za začetnike, ki bi naj z upoštevanjem nasvetov in frekvence vadb prišli v želeno formo.

Netflix vadba

Na Netflixu boste našli več kot 30 ur vadb, za iskanje enostavno uporabite besedo Nike. Pri aktivnosti ne boste potrebovali nič drugega kot primerno športno opremo, dovolj prostora in miru ter nekaj vode. Če ste doma v bloku, ne bo škodila podloga za vadbo. V prvih stopnjah so vse vadbe bazirane na posameznikovi teži in dodatne uteži niso potrebne. Te boste potrebovali samo v t.i. Feel-Good Fitness vadbi. Za začetek predlagamo 13 epizod Kickstart Fitness with the Basics.

Poleg vseh filmov in serij zdaj tudi vodena vadba

Vsi plačniki Netflixa tako po novem v okviru naročnine poleg vseh filmov in serij dobivamo še strokovno vodeno vadbo. Želimo vam globoka pljuča in veliko trme. Naj vas prva ovira ne demoralizira, ostanite vztrajni in rezultati bodo hitro vidni.

Poiščite nas na družbenih omrežjih