Nicolas Cage bo zvezda prihajajočega psihološkega trilerja Sympathy For the Devil

V kratkem bomo v kinematografe dobili nov zelo zanimiv projekt, kjer bosta v ospredju Nicolas Cage in Joel Kinnaman. Psihološki triler Sympathy For the Devil bo igra mačke z mišjo, v katerem bo »voznik« prisiljen peljati »sopotnika« na točno določen cilj. Ustvarjalci obljubljajo, da je film prava poslastica, oba igralca pa sta na vrhuncu svojih igralskih sposobnosti. Sliši se zelo obetavno.

Zgodba bo »igra mačke z mišjo«

Sympathy For the Devil ni samo naslov odlične in večne skladbe The Rolling Stones, temveč tudi naslov prihajajočega filma, v katerem bosta glavno vlogo prevzela Nicolas Cage in Joel Kinnaman. Slednji je t.i. »voznik«, Cage pa bo »sopotnik«, ki ga bo prvi prisiljen vzeti s sabo na pot. Zgodba bi naj imela številne preobrate in ustvarjalci obljubljajo, da bo napeta ter zanimiva do samega konca. Oboževalcem zagotavljajo »adrenalinsko bombo ob ogledu dveh izvrstnih igralcev v svojem elementu«.

Sympathy for the Devil

Režijo je prevzel Yuval Adler, ki je najbolj znan po svojem filmu Bethlehem, za katerega je prejel številne nagrade, tudi na festivalu v Benetkah, in konkuriral na oskarjih v kategoriji mednarodnega filma kot predstavnik Izraela. Od takrat je režiral in napisal scenarij za dva celovečerca: The Operative z Diane Kruger in Martinom Freemanom v glavnih vlogah in ameriški triler The Secrets We Keep z Noomi Rapace in Kinnamanom v glavnih vlogah.

Izid filma še letos

Sympathy For the Devil uradnega izida še nima, vsekakor pa ga pričakujemo še letos. Nadejamo se kvalitetne akcije, polne misterija, z odličnimi igralskimi predstavami glavnih igralcev.

Poiščite nas na družbenih omrežjih