Netflix v napovedniku obljublja fenomenalno filmsko leto 2022

Ob skorajšnjem koncu epidemije (upamo), se vedno več ljudi vrača v kinodvorane. To pa ne pomeni, da Netflix spi. V letu 2022 pripravljajo številne velike naslove z največjimi filmskimi zvezdami in ustvarjalci. Njihov napovednik za leto 2022 je dodobra razdražil filmsko skupnost. Izdali bodo 87 novih filmov, kar je 17 več kot lani. Ste si že ogledali napovednik?

Netflix je v zadnjih letih postal izbira številka ena za vse tiste, ki filme in serije raje gledajo doma. Zaradi epidemije, ki že dve leti omejuje naše socialne interakcije, je postal še bolj priljubljen kot so pričakovali največji optimisti. Letos se mu obeta prva zmaga na oskarjih s filmom The Power of the Dog, ki je tudi najbolj nominiran film s kar 12-timi nominacijami.

Številni novi filmi in težko pričakovana nadaljevanja

V letu 2022 se Netflix ne misli ustaviti. Izdali bodo kar 87 novih filmov z največjimi svetovnimi zvezdami in filmskimi ustvarjalci. Napovednik obljublja veliko in je pričakovanja dvignil na najvišjo možno raven. Videli bomo nekaj čisto originalnih zgodb kot tudi prenekatera nadaljevanja uspešnih prvencev (Knives Out 2, Enola Holmes 2, Tall Girl 2, itd.).

Po štirih letih premora bomo v akciji ponovno videli Ryana Goslinga. Jennifer Lopez bo poklicna morilka, bogato ponudbo pa dopolnjujejo še druga znana imena kot so Jamie Foxx, Ryan Reynolds, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Mark Wahlberg, Lindsay Lohan, Ana de Armas, Chris Evans, Millie Bobby Brown, Henry Cavill,  Adam Sandler, Kevin Hart, Jessica Chastain, Mila Kunis, Jonah Hill, Eddie Murphy, Julia Louis-Dreyfus, Halle Berry, Kerry Washington, Charlize Theron, Daniel Craig in drugi.

Zavidljiva druščina, kajne? Kateri naslov pa vi najbolj pričakujete?

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih