Netflix predlogi: Vrhunske serije, odlični filmi

V mesecu maju imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Netflix. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled.

Preverite najnovejšo Netflix ponudbo:

Filmi

Mother of the Bride

Igrajo: Brooke Shields, Miranda Cosgrove, Sean Teale, Chad Michael Murray, Rachael Harris, Benjamin Bratt

Kratek opis: Sveža romantična komedija pod okriljem Netflixa je kot nalašč za začetek naših predlogov. Po letu dni v tujini v Londonu se Emma vrne domov in osupne svojo mamo Lano z novico, da se bo čez mesec dni poročila v letovišču v Phuketu na Tajskem. Stvari se poslabšajo, ko Lana odkrije, da je bodoči mož RJ sin Willa, moškega, ki ji je pred leti zlomil srce. Priporočamo ljubiteljem rom-com žanra.

Scoop

Igrajo: Gillian Anderson, Keeley Hawes, Billie Piper, Rufus Sewell

Kratek opis: Film ponuja vpogled v zakulisje dela žensk, ki so se pogajale s kraljevo družino o razkritju spolnega škandala princa Andrewa ter na njegov odnos z obsojenim spolnim prestopnikom Jeffreyjem Epsteinom in obtožbe o Andrewovem spolnem napadu na mladoletno osebo. Intervju je bil opisan kot nuklearna eksplozija v kraljevi družini, ki je močno razrahljala temelje kraljevine. V glavni vlogi je Gillian Anderson, film pa bi priporočali vsem ljubiteljem novinarskih dram ter kraljeve družine.

Smile

Igrajo: Jon Hamm, Roy Wood Jr., Annie Mumolo, Ayden Mayeri, Lorenza Izzo, Kyle MacLachlan, Marcia Gay Harden.

Kratek opis: Podcenjena komična kriminalna drama z Jonom Hammom v glavni vlogi vas bo v dobri uri in pol nasmejala in zabavala. Potem ko Fletch postane glavni osumljenec za umor, si prizadeva dokazati svojo nedolžnost, hkrati pa išče ukradeno zbirko umetnin svojega dekleta. Definicija Netflix filma.

Barbarian

Igrajo: Georgina Campbell, Bill Skarsgård, Justin Long

Kratek opis: Po dolgem času smo v svetu grozljivk in trilerjev dobili nekaj svežega. Barbarian nam na zanimiv način prikaže unikatno dogajanje, v katerem Zach Cregger v svojem režijskem debiju osupne gledalca. Zgodba se začne precej preprosto, saj se Tess Marshall odpravi v Detroit na razgovor za službo in si rezervira AirBNB. Šele ko pride na posest, ugotovi, da je prišlo do pomote in so isto hišo gostitelji dvakrat rezervirali.

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

Igrajo: Sofia Boutella, Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Staz Nair, Fra Fee, Elise Duffy, Charlotte Maggi, Stuart Martin, Cary Elwes, Anthony Hopkins

Kratek opis: Kora in preživeli bojevniki se pripravljajo na obrambo Veldta, svojega novega doma, skupaj z njegovimi ljudmi proti kraljestvu. Bojevnika se soočita s svojo preteklostjo in razkrijeta svoje motive, preden pridejo sile kraljestva, da bi zatrle naraščajoči upor. Priznamo, nam film ni bil preveč všeč, a vsi okusi niso isti, zato bi vam morda znal biti boljši.

Serije

Baby Reindeer

Igrajo: Richard Gadd, Jessica Gunning, Nava Mau, Tom Goodman-Hill

Kratek opis: Zgodba sledi izkrivljenemu odnosu pisca in performerja Richarda Gadda z zalezovalko in vplivu, ki ga ima nanj, ko se je na koncu prisiljen soočiti z globoko, temno zakopano travmo. Britanska miniserija je velik hit in že nekaj tednov kraljuje na platformi kot najbolj gledana serija na svetu, pa tudi pri nas.

Ripley

Igrajo: Andrew Scott, Dakota Fanning, Johnny Flynn, Eliot Sumner, Margherita Buy, Maurizio Lombardi

Kratek opis: V poznih petdesetih letih prejšnjega stoletja v New Yorku Toma Ripleyja, zapetega prevaranta, najame bogat človek, da prepriča njegovega izgubljenega sina, da se iz Italije vrne domov. Toda Tomov uvod v udobno in lagodno življenje Dickieja Greenleafa v tujini se izkaže za prvi korak v zapleteno življenje prevar, goljufij in umorov. Andrew Scott v glavni vlogi je fenomenalen, že zdaj pa lahko serijo označimo za najlepše posneto serijo leta 2024. Robert Elswit je ponovno dokazal svoje mojstrstvo, za kar se mu lahko samo globok priklonimo.

Fool Me Once

Igrajo: Michelle Keegan, Dino Fetscher, Richard Armitage, Joanna Lumley, Adeel Akhtar, Emmett J. Scanlan, Marcus Garvey, Dänya Griver, Natalie Anderson, Daniel Burt, Adelle Leonce, Joe Armstrong

Kratek opis: Po umoru njenega moža Joeja Burketta (Richard Armitage) je Maya Stern (Michelle Keegan) prijateljici Evi Finn (Adelle Leonce) dala varuško, da pazi na njeno hčerko Lily. Po ogledu posnetka kamere vidi Joeja, za katerega so domnevali, da je mrtev, na obisku pri njuni hčerki. Medtem Abby (Dänya Griver) in Daniel (Daniel Burt), njena nečakinja in nečak, iščeta resnico o svoji materi, umoru Claire Walker (Natalie Anderson) in možnih povezavah med obema primeroma.

One Day

Igrajo: Ambika Mod, Leo Woodall

Kratek opis: Piše se leto 1988 in Dexter Mayhew ter Emma Morley sta se šele srečala. Oba vesta, da morata naslednji dan, po končani fakulteti, iti vsak svojo pot. A že po enem dnevu skupaj ne moreta nehati misliti drug na drugega. Leta minevajo, Dex in Em začneta živeti ločeni življenji, ki se zelo razlikujeta od tega kar sta si nekoč želela in vendar se ne moreta znebiti tistega posebnega, kar ju je zagrabilo prvo noč. Med njima se razvije poseben odnos. Več kot 20 let so posnetki tega odnosa razkriti na isti dan, 15. julija vsako leto. Dex in Em se soočata s prepiri, upi in zamujenimi priložnostmi, smehom ter solzami. In ko se razkrije pravi pomen tega ključnega dne, se morata spoprijeti z naravo ljubezni in življenja samega.

Together: Treble Winners

Kratek opis: Together: Treble Winners povzema vzpone in padce zgodovinske nogometne sezone, ko ekipa Manchester City osvaja Ligo prvakov, Premier League in FA Cup. Z osupljivimi posnetki in osebnimi intervjuji dokumentarni film prikazuje odpornost, predanost in neomajni duh ekipe. To je praznovanje zmage nad stisko in trajne magije nogometa.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih