Netflix predlogi - oktober 2023: Izstopajo originalni filmi

V mesecu oktobru imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Netflix. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled v avgustu 2023.

Preverite najnovejšo Netflix ponudbo:

Filmi

Reptile

Žanr: kriminalna drama
Režija: Grant Singer
Igrajo:
Benicio del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, Eric Bogosian, Ato Essandoh, Domenick Lombardozzi, Michael Pitt

Kratek opis: Tom Nichols je prekaljeni detektiv iz Nove Anglije, neomajen v razreševanju primera, v katerem nič ni tako, kot se zdi. Ta primer začne razbijati iluzije v njegovem življenju. V glavni vlogi je izvrstni Benicio del Toro, v svoji najboljši vlogi po prejetem oskarju v filmu Prepodajalci.

Fair Play

Žanr: misteriozni triler
Režija: Chloe Domont
Igrajo: Phoebe Dynevor, Alden Ehrenreich, Eddie Marsan, Rich Sommer

Kratek opis: Nepričakovano napredovanje v poslovnem svetu potisne zvezo mladega para na rob. Njuna zaroka je kar naenkrat pod velikim vprašajem. V glavnih vlogah te misteriozne drame sta izvrstna Phoebe Dynevor in Alden Ehrenreich. Film na Netflix prihaja v petek 6. oktobra. Pripravite se na z erotiko nabit triler, postavljen v poslovni svet.

El Conde

Žanr: zgodovinska črna komedija
Režija: Pablo Larraín
Igrajo: Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, Paula Luchsinger

Kratek opis: Po 250 letih življenja na tem svetu se Augusto Pinochet, ki ni mrtev, ampak ostareli vampir, odloči enkrat za vselej umreti. Črna komedija Pabla Larraina se odkrito posmehuje bivšemu diktatorju Čila in v črno-beli tehniki zelo artistično pove ekstremno bizarno zgodbo. Vsekakor film za ljubitelje art kina.

Love at First Sight

Žanr: romantična komedija
Režija: Vanessa Caswill
Igrajo: Haley Lu Richardson, Ben Hardy, Dexter Fletcher, Rob Delaney, Sally Phillips, Jameela Jamil

Kratek opis: Hadley in Oliver se začneta zaljubljati drug v drugega na letu iz New Yorka v London. Verjetnost, da bi se še kdaj našla, se zdi nemogoča, toda ljubezen – in London – lahko kljubujeta obetom. V glavnih vlogah te simpatične romantične komedije sta Haley Lu Richardson in Ben Hardy. Enostavna izbira za ljubitelje žanra romantičnih komedij.

Kratki filmi Wesa Andersona

Žanr: kratki filmi
Režija: Wes Anderson
Igrajo:
Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes, Dev Patel, Ben Kingsley, Rupert Friend, Richard Ayoade

Kratek opis: Wes Anderson je za Netflix ekskluzivno pripravil štiri kratke filme po zgodbah Ralda Dahla. Tako si lahko ogledate filme: The Wonderful Story of Henry Sugar, The Swan, The Rat Catcher in The Poison. Stil v vseh je zelo podoben. Mnogim je zelo všeč, spet drugi ga prezirajo. Oceno prepuščamo vam.

Serije

Sex Education (četrta sezona)

Igrajo: Asa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Alistair Petrie

Kratek opis: Sex Education je ena najbolj priljubljenih serij v zgodovini Netflixa in zadnja, četrta sezona že podira rekorde gledanosti tudi pri nas. Odvija se po zaprtju srednje šole Moordale, kar pomeni, da se Otis in Eric soočata s povsem novim začetkom na Cavendish Sixth Form College. Otis je živčen zaradi ustanovitve svoje nove klinike, medtem ko Eric upa, da ne bosta spet izpadla luzerja.

Lupin (tretja sezona)

Igrajo: Omar Sy, Ludivine Sagnier, Clotilde Hesme, Antoine Gouy, Soufiane Guerrab, Vincent Londez, Shirine Boutella

Kratek opis: Izredno priljubljena kriminalna serija Lupin se vrača s tretjo sezono. Ponovno bomo priča neverjetnim podvigom glavnega junaka. Vrača se celotna ekipa, zato se pripravite na novo dozo zabave in tenzij. Držimo pesti, da mu uspe vse, kar si bo zadal.

Beckham

Igrajo: David Beckham

Kratek opis: Originalna miniserija s strani Neflixa bo v stilu dokumentarca v nekaj epizodah pod drobnogled vzela meteorski vzpon Davida Beckhama. Videli bomo, kako je iz navadnega dečka zrasel v globalno ikono. Vsekakor odlična izbira za ljubitelje športnih dokumentarcev.

Cunk on Earth

Igrajo: Diane Morgan

Kratek opis: Komična serija sledi Philomeni Cunk, ko z veliko dozo humorja pripoveduje zgodbo o naših največjih izumih in strokovnjakom zastavlja težka vprašanja o napredku človeštva. Serija je zastavljena v stilu mokumentarca, zato boste na račun prišli ljubitelji komedije v stilu The Office in Abbott Elementary.

Castlevania: Nocturne

Kratek opis: Med francosko revolucijo se čudežni lovec na vampirje Richter Belmont bori, da bi ohranil dediščino svoje družine in preprečil vzpon neusmiljenega, moči hlepnega vampirja. Animirana serija je tudi pri nas izredno priljubljena in je takoj po svojem izidu skočila v deseterico najbolj gledanih stvari na platformi.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih