Netflix predlogi - december 2023: Pester zaključek odličnega leta

V mesecu decembru imamo za vas nove predloge na pretočni platformi Netflix. Našli boste veliko novih in starih filmov, vse od izvirnih zgodb pa tja do večnih klasik. Prebrskali smo celotno ponudbo in za vas izpostavili tisto najboljše in najbolj aktualno za ogled v decembra 2023.

Preverite najnovejšo Netflix ponudbo:

Filmi

Leave the World Behind

Žanr: psihološki triler
Režija: Same Esmail
Igrajo:
Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la, Kevin Bacon

Kratek opis: Sam Esmail, ki ga poznate v vlogi ustvarjalca serije Mr. Robot se je vrnil s filmom Leave the World Behind. V glavnih vlogah nastopajo Julia Roberts, Ethan Hawke in Mahershala Ali, zato zvezdniških imen, v katerih se boste zlahka vklopili v apokaliptični psihološki triler, ne bo manjkalo. Povzet je po romanu avtorja Rumaana Alama, ki pripoveduje zgodbo o družini iz Brooklyna na dopustu, kjer se pojavijo nepričakovani in zaskrbljujoči dogodki.

Maestro (20. december)

Žanr: biografska drama
Režija: Bradley Cooper
Igrajo: Carey Mulligan, Bradley Cooper

Kratek opis: Eden najbolj vročih filmov za zaključek leta je zagotovo Maestro, ki bo imel močno kampanjo pred podelitvijo oskarjev. Bradley Cooper se je v filmu znašel pred in za kamero, kjer v biografski drami spremljamo razmerje med ameriškim skladateljem Leonardom Bernsteinom in njegovo ženo Felicio Montealegre.

Rebel Moon (22. december)

Žanr: epska vesoljska drama
Režija: Zack Snyder
Igrajo: Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher

Kratek opis: Oboževalci Zacka Snyderja se ponovno veselijo njegovega novega projekta. Prihaja Rebel Moon, ki presenetljivo pada v žanr epske vesoljske opere. V srcu zgodbe spremljamo Koro, ki je bivši član Imperiuma in išče svojo odrešitev od zatiralske vlade. Tematika je bila že večkrat obdelana, zato nas zanima, kako bo vse skupaj izpeljal Snyder.

Family Switch

Žanr: družinska komedija
Režija: McG
Igrajo: Jennifer Garner, Ed Helms, Emma Myers, Brady Noon, Rita Moreno

Kratek opis: Kdo nima rad ameriških družinskih komedij, ki velikokrat nimajo najboljših odzivov kritikov, a so vsekakor dovolj zabavne za odklop. Verjamemo, da vam več veliko ne rabimo zaupati, saj vam sam naslov že veliko pove. V družini se po številnih sporih in nestrinjanjih znajdejo drug v telesu drug drugega, da bi lažje razumeli kaj nasprotna oseba prestaja.

Serije

The Crown

Igrajo: Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Dominic West, Olivia Williams, Bertie Carvel

Kratek opis: Druga polovica šeste sezone, kjer spremljamo življenje in vladanje Kraljice Elizabete II prihaja na Netflix 14. decembra in s tem se bo zelo uspešna serija tudi zaključila. V drugem delu zadnje sezone spremljamo dogodke od 1997 do 2005. Videli bomo prve zmenke med Williamom in Kate ter marsikaj drugega.

Yellowjackets

Igrajo: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Samantha Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci

Kratek opis: Yellowjackets je uspešna ameriška serija, ki spremlja skupino srednješolk po letalski nesreči leta 1996. Zgodba se prepleta med preteklostjo in sedanjostjo, razkrivajoč dramatične dogodke preživetja in posledice, s čimer raziskuje teme skrivnosti, preživetja ter kompleksnosti medosebnih odnosov.

Squid Game: The Challenge

Kratek opis: Vsi poznate priljubljeno serijo Squid Game, ki se je izstrelila v vse pogovore sveta septembra 2021. Iz uspešne serije so tako prilagodili koncept in kreirali resničnostni šov, kjer posamezniki tekmujejo v različnih igrah, ki so navdihnjene po seriji. Zabavna serija, ki je malce dramatizirana, a vas bo vseeno navdušila.

Berlin (29. december)

Igrajo: Pedro Alonso, Begoña Vargas, Michelle Jenner

Kratek opis: Proti koncu leta bo na televizijske ekrane prispela serija Berlin, ki je produkt uspešne serije Money Heist. Vsi oboževalci serije Money Heist boste tako Berlin obvezno uvrstili na vaš seznam ogleda, saj je dogajanje uvrščeno mnogo pred prvo sezono, a bo vseeno v njo uvrstila kakšne sklice na original. Najbrž boste lahko tudi začeli s to serijo pred Money Heistom, saj zgodba ni posredno povezana.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Viri slik: ign.com

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih