Netflix filmska in TV priporočila za april 2022

April prinaša nove filme in TV serije na spletni platformi Netflix. Preverili smo osveženo ponudbo in za vas poiskali nekaj ogleda vrednih predlogov.

Filmi

The Adam Project (2022, 1h 46m, znanstvenofantastična pustolovščina)

Igrajo: Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Catherine Keener, Zoe Saldaña

Režija: Shawn Levy

Kratek opis: Najnovejši projekt režiserja Shawna Levyja, ki je ponovno združil moči z Ryanom Reynoldsom. Nazadnje sta sodelovala na projektu Glavni junak. V filmu spremljamo zgodbo pilota Adama Reeda iz leta 2050, ki se želi vrniti v leto 2018 na reševalno misijo, a se nekako znajde v letu 2022. Tam najde 12-letno verzijo sebe. Če vam je igralec Ryan Reynolds všeč, potem je ta film zagotovo za vas.

Apollo 10 ½: A Space Age Childhood (2022, 1h 37m, znanstvenofantastični animirani)

Igrajo: Glen Powell, Zachary Levi, Jack Black

Režija: Richard Linklater

Kratek opis: Novi Apollo film je tokrat romal v roke izkušenega in priznanega režiserja ter pisca Richarda Linklaterja. Poznate ga po uspešnicah kot so Fantovska leta (2014) in Pred trilogijo (Pred zoro, Pred mrakom, Pred mesečino). V tem filmu pa lahko pričakujete pristanek na luni iz perspektive domišljije otrok.

Windfall (2022, 1h 32m, triler)

Igrajo: Lily Collins, Jesse Plemons, Jason Segel

Režija: Charlie McDowell

Kratek opis: Zelo preprosta zgodba, kjer v filmu sodelujejo zgolj trije glavni liki in en stranski. Poročeni bogat par se znajde na počitnicah, a ko prispeta na želeno lokacijo, ugotovita, da nekdo ropa njun apartma. Stvari se hitro zapletejo. V glavnih vlogah so zelo znani obrazi: Lily Collins in Jesse Plemons kot poročen par ter Jason Segel v vlogi roparja.

Waves (2019, 2h 15m, drama)

Igrajo: Kelvin Harrison Jr., Lucas Hedges, Taylor Russell, Alexa Demie, Renée Elise Goldsberry, Sterling K. Brown

Režija: Trey Edwards Shults

Kratek opis: Waves je ameriška drama režiserja Treya Edwardsa Shultsa, ki prihaja iz produkcijske hiše A24. V njem se boste hitro našli, če vam je bil všeč film Mesečina, saj se velikokrat poigrava z enakimi barvami kot slednji. Zgodba pa sledi mlajšemu fantu, ki je v srednji šoli in se ukvarja z rokoborbo. Hitro se mu življenje zaplete, ko pride do hujše poškodbe in drugih neprijetnih dogodkov.

Serije

Bridgerton

Igrajo: Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Jonathan Bailey, Ruby Barker, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Nicola Coughlan

Kratek opis: Bridgerton se je pred kratkim vrnil z drugo sezono in se osredotoča na Anthonya Bridgertona, ki se poda na iskanje ljubezni. Tako spozna sestri Sharma, Kate in Edwino. Pri tem pa pride do številnih ovir in ljubezenskih zapletov. Za vse oboževalce romantičnih dram je Bridgerton idealna serija.

Formula 1: Drive to Survive

Kratek opis: Drive to Survive z leti pridobiva na priljubljenosti in danes velja za eno najbolje gledanih serij na Netflixu. Čar serije je v tem, da nas popelje v zakulisje dogajanja v F1, ki je enako zanimivo kot tisto na stezi. Zadnja sezona F1 je bila najbolj razburljiva v zgodovini športa in četrta sezona Drive to Survive se je uspešno loti. Priporočamo.

Črni seznam

Igrajo: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Parminder Nagra, Harry Lennix, Amir Arison

Kratek opis: Črni seznam oz. The Blacklist je dobro znana serija, ki je svoj debi doživela leta 2013 in je pred kratkim dodal še deveto sezono. Končno se je prebila tudi na platformo Netflix in možno si je ogledati vse epizode. Gre za ameriško kriminalno dramo, kjer sledimo Raymondu »Redu« Reddingtonu. Ta je zloglasni kriminalec, ki se preda FBI-ju in začne z njimi sodelovati v zameno za imuniteto.

To je le nekaj predlogov. V Netflixovi bogati knjižnici boste našli številne klasike, kot tudi nove zanimive projekte, tako na področju filmov kot TV.

Želimo vam prijeten ogled in obilo užitkov!

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih