(Nekaj) Moških igralcev, ki so z lepotnimi posegi zmeraj mlajši

Slava očitno spremeni pogled na čas, saj mnogo filmskih igralcev podleže lepotnim operacijam. Ali to od njih zahteva služba ali ego je odvisno od vsakega posameznika, zanimivo pa je, da nekateri operacije opravljajo diskretno, drugi pa odidejo v ekstreme. Zato smo na eno mesto zbrali nekaj zanimivih moških filmskih igralcev, za katere je očitno ali pa neočitno, da so si popravili svoj videz.

John Travolta

Igralec, ki je navdušil v številnih filmskih uspešnicah kot so Grease, Saturday Night Fever in Pulp Fiction se je pri 65 letih odločil, da svoj videz malo pomladi. Tako je John praktično čez noč postal vidno mlajši, ampak tudi vidno popravljen.

Al Pacino

Ena večjih presenečenj na tem seznamu je zagotovo Al Pacino. Vrhunski igralec znan po izjemnih kultnih glavnih vlogah očitno trdno klubuje svojim letom. Čeprav njegov videz ni tako zelo spremenjen, pa na njem vseeno lahko vidimo znake lepotnih popravkov kot so rinoplastika, facelift in botoks. Če ne verjamete, poglejte starejše in novejše slike. Sprememba je očitna.

Sylvester Stallone

Večni borec Sylvester Stallone je pred kratkim znova presenetil s svojim videzom, s katerim pa je tokrat malo pretiraval. Izgleda namreč tako, kot da bi bil v ringu z Ivanom Dragom kakšno rundo predolgo.

Mickey Rourke

Nekdaj mega uspešnemu Mickeyu Rourku je očitno slava stopila malo preveč v glavo, saj je na vrhuncu kariere popolnoma spremenil svoj videz. Mislil je, da bo s tem samo še bolj atraktiven, vendar pa se operacija žal ni izšla po njegovih pričakovanjih in je pustila številne posledice na njegovem obrazu. Te pa so žal pustile posledice tudi na njegovi poklicni poti, saj je po lepotnih popravkih njegova igralska kariera začela strmo padati.

Josh Hutcherson

Mlajši predstavnik filmskih zvezd je očitno tudi velik navdušenec Modrijana Blaža Švaba, saj se očitno postopoma spreminja v to ikono narodnozabavne glasbe. Če slučajno Josh premišljuje o menjavi poklica in je njegov skrivni načrt, da izpodrine Blaža Švaba, potem si je igralec zadal misijo nemogoče.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih