Najbolj pričakovani filmi – marec 2023

Tretji mesec leta 2023 prinaša odlično filmsko ponudbo. Dobivamo številna nadaljevanja, med drugim Creed III, Krik 6, John Wick 4, drugi film o superjunaku Shazamu in prvi skok v svet Dungeons&Dragons. Preverite celotno ponudbo.

Mesec marec prinaša izvrstno filmsko ponudbo. Našlo se bo nekaj za vsakogar.

To so najbolj pričakovani filmi, ki izidejo meseca marca 2023:

Creed III

Datum izida: 2.3.2023
Žanr: Drama
Režija: Michael B. Jordan
Igrajo: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Florian Munteanu, Mila Kent, Phylicia Rashad

Kratek opis: Po uspehu v svetu boksa, Adonis Creed napreduje tako v karieri kot v družinskem življenju. Ko se po prestani zaporni kazni pojavi njegov prijatelj iz otroštva in nekdanji boksarski čudežni deček Damian (Jonathan Majors), si zaželi priložnosti v ringu. Soočenje bivših prijateljev je več kot le prepir. Da bi poravnal račune, mora Adonis postaviti na kocko svojo prihodnost in se boriti z Damianom – borcem, ki nima ničesar izgubiti.

Mogoče te vzamem

Datum izida: 2.3.2023
Žanr: Romantična komedija
Režija: Michael Jacobs
Igrajo: Emma Roberts, Richard Gere, Diane Keaton, Luke Bracey, Susan Sarandon, William H. Macy

Kratek opis: Večgeneracijska romantična komedija, v kateri igrajo Richard Gere, oskarjevki Diane Keaton in Susan Sarandon ter William H. Macy. Michelle in Allen sta v svojem razmerju dosegla točko, od katere morata narediti korak naprej in se poročiti. Zdi se jima, da bi bilo dobro, da povabita starše na večerjo, da se končno spoznajo. Večerja je pripravljena in igre se začnejo. Na presenečenje vseh, se starši že dobro – preveč dobro – poznajo, kar vodi do različnih, razkritih in smešnih razmišljanj o vrednosti zakona.

Krik 6

Datum izida: 9.3.2023
Žanr: Grozljivka
Režija: Matt Bettinelli-Olpin & Tyler Gillett
Igrajo: Melissa Barrera, Jenna Ortega, Courteney Cox, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere, Devyn Nekoda, Josh Segarra, Liana Liberato, Tony Revolori, Jack Champion, Samara Weaving, Dermot Mulroney, Henry Czerny

Kratek opis: Novo poglavje grozljivke spremlja štiri preživele, ki so zapustili majhno mesto Woodsboro in se preselili v New York, da bi na novo zaživeli. A New York ima nova pravila… Več v napovedniku.

65

Datum izida: 16.3.2023
Žanr: Znanstvenofantastični triler
Režija: Scott Beck, Bryan Woods
Igrajo: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

Kratek opis: Po katastrofalni nesreči na neznanem planetu pilot Mills (Adam Driver) kmalu ugotovi, da je dejansko obtičal na Zemlji … pred 65 milijoni let. Z eno samo možnostjo za rešitev se morata zdaj Mills in edina druga preživela, Koa (Ariana Greenblatt), prebiti po neznanem terenu, prepredenem z nevarnimi prazgodovinskimi bitji, v epskem boju za preživetje.

Šazam! Bes bogov

Datum izida: 16.3.2023
Žanr: Akcijska pustolovščina
Režija: David F. Sandberg
Igrajo: Zachary Levi, Grace Caroline Currey, Helen Mirren

Kratek opis: Vsi v sebi nosimo superjunake, le malo čarovnije je potrebno, da pridejo na plan. V primeru 14-letnega dečka Billyja Batsona, je potrebno izgovoriti le besedo ŠAZAM! Henry Gayden je znova napisal scenarij, poln akcije in smeha. Superjunak Šazam je ciničen najstnik, ki se trudi najti svoje mesto v svetu superjunakov. O takih junakih ne ve ničesar, kaj šele, da bi vedel, kako biti tak junak. V njegovem življenju se vse vrti okrog okrog čarobne besede, ki ga spremeni v njegov odrasli superjunaški alter ego, ŠAZAM.

John Wick 4

Datum izida: 23.3.2023
Žanr: Akcija
Režija: Chad Stahelski
Igrajo: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard

Kratek opis: John Wick (Keanu Reeves) odkrije način, kako premagati Veliko mizo. Toda preden si lahko prisluži svobodo, se mora Wick soočiti z novim sovražnikom in močnimi zavezništvi po vsem svetu ter silami, ki stare prijatelje spreminjajo v sovražnike. Dogajanje v novem filmu se odvija po celem svetu in prinaša natančno koreografirano akcijo posebne vrste. V iskanju najmočnejših igralcev kriminalnega podzemlja, nas bo film popeljal v New York, Pariz, Osako in Berlin.

Dungeons&Dragons: Čast med tatovi

Datum izida: 30.3.2023
Žanr: Akcijska fantazijska avantura
Režija: Jonathan Goldstein & John Francis Daley
Igrajo: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant

Kratek opis: Očarljiv tat in skupina neobičajnih pustolovcev se lotijo epskega ropa, da bi dobili nazaj izgubljeni predmet, vendar gredo stvari nevarno narobe, ko naletijo na napačne ljudi. Dungeons & Dragons: Čast med tatovi prinaša bogat svet in igriv duh legendarne igre igranja vlog na velika platna v smešni in akcijski pustolovščini. Kdo potrebuje junake, ko imaš tatove.

Ponudba v marcu je izvrstna, zato obiščite najbližji kino in uživajte v zgodbah, ki bodo doživele svojo premiero.

Spremljajte tekoče filmsko dogajanje. Recenzije vseh aktualnih filmov in serij ter s tem povezane novicelestvice in kolumne najdete na naši spletni strani in na naših socialnih omrežjih.

Viri slik: Variety

Viri opisov: Kolosej

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih