Najbolj pričakovani filmi – julij 2023: Prihajajo velike uspešnice

Sedmi mesec leta 2023 prinaša velike uspešnice, ki smo jih čakali vso leto. Dobivamo številne najbolj pričakovane naslove tega leta, na čelu katerih so Barbie, Oppenheimer in Misija: Nemogoče. Poleg teh prihajajo tudi številni skriti dragulji. Preverite celotno ponudbo.

Mesec julij prinaša fenomenalno filmsko ponudbo. Našlo se bo nekaj za vsakogar.

To so najbolj pričakovani filmi, ki izidejo meseca julija 2023:

Totalno odštekan izlet

Datum izida: 6.7.2023
Žanr: Komedija
Režija: Adele Lim
Igrajo: Alexander Hodge,  Stephanie Hsu,  Ashley Park,  David Denman,  Annie Mumolo,  Sherry Cola,  Debbie Fan,  Chris Pang,  Isla Rose Hall,  Desmond Chiam

Kratek opis: Ko gre Audreyino (Ashley Park) poslovno potovanje v Azijo po zlu, zaprosi za pomoč svojo divjo najboljšo prijateljico iz otroštva Lolo in Kat, prijateljico s fakultete, ki je postala zvezda telenovele; nenačrtovano se jim pridruži tudi Mrtvooki, Lolina ekscentrična sorodnica. Njihova epska izkušnja brez meja se tako spremeni v potovanje povezovanja, prijateljstva, pripadnosti in divjega razvrata, ki vas bo nasmejala do solz.

Misija: Nemogoče – Maščevanje, 1. del

Datum izida: 11.7.2023
Žanr: Akcija
Režija: Christopher McQuarrie
Igrajo: Tom Cruise, Simon Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby

Kratek opis: V novem delu misije se Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa podajo na najnevarnejšo misijo doslej: izslediti grozljivo novo orožje, ki ogroža vse človeštvo, preden pade v napačne roke. Z nadzorom nad prihodnostjo, usodo sveta na kocki ter temnimi silami iz Ethanove preteklosti, ki se približujejo, se prične smrtonosna dirka okoli sveta. Ko pa se Ethan sooči s skrivnostnim in vsemogočnim sovražnikom, je prisiljen razmisliti, da ni nič pomembnejšega od njegove misije – niti življenja tistih, ki mu najbolj pri srcu.

Barbie

Datum izida: 20.7.2023
Žanr: Komedija
Režija: Greta Gerwig
Igrajo: Margot Robbie, Ryan Gosling, Emma Mackey, Helen Mirren, Will Ferrell

Kratek opis: Živeti v Barbie deželi pomeni biti popolno bitje na popolnem mestu. Razen če imaš popolno eksistencialno krizo. Ali pa si Ken. Film je režirala izjemna Greta Gerwig po scenariju, ki ga je napisala skupaj z nominirancem za oskarja Noahom Baumbachom. Barbie je zagotovo najbolj smešen film tega poletja! V glavnih vlogah sta izvrstna Margot Robbie in Ryan Gosling. Pripravite se na edinstveno dogodivščino.

Oppenheimer

Datum izida: 20.7.2023
Žanr: Biografska drama
Režija: Christopher Nolan
Igrajo: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh

Kratek opis: Na velika platna prihaja epska srhljivka z naslovom Oppenheimer, ki jo je režiral in napisal scenarij Christopher Nolan. Gledalce bo potisnila v paradoks enigmatičnega človeka, ki mora tvegati uničenje sveta, da bi ga rešil. V filmu je znanstvenika Oppenheimerja upodobil Cillian Murphy, njegovo ženo Katherine »Kitty« Oppenheime, ki je biologinja in botaničarka, pa igralka Emily Blunt. Oskarjevec Matt Damon je upodobil generala Leslieja Grovesa ml., direktorja projekta Manhattan, igralec Robert Downey Jr. pa ustanovnega komisarja ameriške komisije za jedrsko energijo Lewisa Straussa.

Grad strahov

Datum izida: 27.7.2023
Žanr: Komična drama
Režija: Justin Simien
Igrajo: Jamie Lee Curtis, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Dan Levy, Owen Wilson, LaKeith Stanfield, Danny DeVito

Kratek opis: Zabavna komična drama z izvrstno igralsko zasedbo, na čelu katere so Jamie Lee Curtis, Rosario Dawson, Winona Ryder, Jared Leto, Dan Levy, Owen Wilson, LaKeith Stanfield, Danny DeVito, vam bo predstavila zgodbo v kateri mati samohranilka po imenu Gabbie najame turističnega vodiča, jasnovidca, duhovnika in zgodovinarja, da bi ji pomagali izgnati hudiča iz njenega pravkar kupljenega dvorca, potem ko odkrije, da je naseljen z duhovi.

Roboti

Datum izida: 27.7.2023
Žanr: Komedija
Režija: Casper Christensen, Anthony Hines
Igrajo: Shailene Woodley, Jack Whitehall, Paul Rust, Nicholas Rutherford, Paul Jurewicz, David Grant Wright

Kratek opis: Charles je ženskar, ki na skrivaj uporablja natančno repliko robota, da zapeljuje ženske, medtem ko on igra videoigre in žanje uspehe. Nekega dne na drsališču spozna Elaine, ki ga popolnoma očara. Da bi jo osvojil, prične uporabljati svojega robota C2. Pri tem pa ne ve, da ima tudi Elaine lastno repliko robota E2, ki ga uporablja za osvajanje bogatih moških. Na žalost se njuna robota srečata, zaljubita in pobegneta na mehiško mejo, da bi živela svobodno življenje. V glavnih vlogah sta Shailene Woodley in Jack Whitehall. Doza smeha zagotovljena.

Ponudba v juliju je odlična, zato obiščite najbližji kino in uživajte v zgodbah, ki bodo doživele svojo premiero.

Spremljajte tekoče filmsko dogajanje. Recenzije vseh aktualnih filmov in serij ter s tem povezane novicelestvice in kolumne najdete na naši spletni strani in na naših socialnih omrežjih.

Ponudba v juliju je odlična, zato obiščite najbližji kino in uživajte v zgodbah, ki bodo doživele svojo premiero.

Spremljajte tekoče filmsko dogajanje. Recenzije vseh aktualnih filmov in serij ter s tem povezane novicelestvice in kolumne najdete na naši spletni strani in na naših socialnih omrežjih.

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih