Marvel po nove dosežke z novim piscem za X-Mene

Resnična zgodba o superjunakih je vsaj tako nora, kot so nori njihovi filmi. Po fenomenu z vsemi filmi in serijami pred ikoničnim »Endgame«, so naslovi slavnega Marvela popolnoma obrnili trend in po kakovosti začeli strmo padati navzdol. To niso opazili samo splošni gledalci in oboževalci, ampak tudi ustvarjalci pri Marvelu, zato na vse pretege in moči iščejo nove rešitve, ki bi poživile franšizo in filme.

Videli smo praktično vse, razen izjemno priljubljenih X-Menov. Zato kar kmalu prihaja eden od skritih adutov, ki jih je imel Marvel dolgo v žepu. Na spored prihaja Deadpool & Wolverine, ki bo po vsem videnem Marvelu prinesel novo svežino in počasi začel predstavljati superheroje iz X-Menov.

Da pa bi se v Marvelu dobro pripravili na nov veliki met, so k sodelovanju povabili Michaela Lesslia – moža, ki se je v preteklosti podpisal pod »The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes«, »Little Drummer Girl« in »Assassin’s Creed« ter številne druge zanimive filmske kreacije.

Več podrobnosti o sodelovanju, razen dejstva, da bo njegova prioritetna naloga ustvarjanje novih X-Menov, trenutno še ni. Zato bo zelo zanimivo videti, kdaj in kako bomo lahko videli njegove »velike« zamisli ter kako bodo funkcionirale na velikem platnu.

Viri slik: The Verge

Sorodni članki

Poiščite nas na družbenih omrežjih